Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie wcześniej pisałam, że ja miałam AMH 29,2 i nikt mi niczego nie dzielił. To efekt PCOS.[/QUOTE
Majac AMH 14 tez moze byc,czy sie myle????

do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&9dpt - 186; 11dpt - 353; 13dpt - 834; 15dpt - 2408; 18dpt - 8782AMH sie juz dawno nie dzieli. Odczynniki byly starej generacji teraz sa nowej i zawsze norma jest na wyniku. Ja mam AMH 13 i tez mam PCOS. Faktycznie jak Ewunka pisala u mnie bylo ostrożnie ze stymulacja tylko 150 menopuru i nic wiecej a i tak jajeczka wystrzelily w kosmos i mialam ich tyle ze redukowali dawke do 100 i tak jak kiedys pisalam estradiol 7000my to sie z tym pcos mamy
Martka, Hess,Anika,Madzionga,Agatek,Iga,Nikaa,Strawbelka pamiętacie przyrosty swoich bet? Podzielcie sie proszę
Ilka jak sie czujesz? Beta nadal w piatek?
Westaice ja za Ciebie oddtancze taniec.chcesz?do piatku juz bliziutko, trzymam moooocno &&&&
Butterfly zaraz zobaczysz na monitorrzr usg swoja swiecaca kropke. Cudowne uczucie. A pozniej sie zobaczycie za jakies 4tyg ponownie![]()