najki
Fanka BB :)
Taak!Najki a pamiętasz jak ci wczoraj pisałam ze wyśle ci @? Szybko dotarla![]()
hahahaha dobre
Dziś pytałam nawet dziewczyn, czy moge luteinę odstawić żeby szybciej @ przyszła. No i patrz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taak!Najki a pamiętasz jak ci wczoraj pisałam ze wyśle ci @? Szybko dotarla![]()
Moniu tak!
Właśnie dogadałam szczegółymam już umówioną wizytę na ost.tydzień maja.
Nawet rozmawiałam z Panią dr. która mnie przyjmie przez tel. Od jutra mam brać antykoncepcje, najprawdopodobniej pójdę krótkim protokołem.
Kręciła nosem że nie ma przerw między stymulacją, ale sama powiedziała "no ale trudno, musimy zdążyć" więc... JADĘ Z KOKSEM!!!!
Megi - dzwoń do nich!
Masakra, bidulka.Miała krwawienia srodcykliczne. A w zasadzie to wieczne miesiaczki. Trwały po paredziesiat dni. W tym ok 2 tyg to były ogromne skrzepy. :/
Zastanawiała się nad tymi antykami...ale powiedziała, że skoro dopiero miałam stymulację i nie robimy przerwy, to żebym brała. Że to wyciszy jajniki. Mam nadzieję, że wie co robi - ja tam się nie znam. Zawsze miałam długi protokół.. Dokumenty wszystkie z Invicty dostaną. Mam mieć aktualne posiewy - musze sprawdzić czy już to miałam, czy coś trzeba wykonać.To w krótkim też są antyki? Nie wiedziałam
Aha, czyli zdążysz to ładnie. Bałam się, że wiesz wizyta pod koniec maja, a tutaj da Ci dopiero antyki. Ale to dobrze![]()
![]()
Dokumenty mówiła Ci jakie masz wziąć, badania?
CZAD![]()
![]()
Warszawa wita
![]()
Zastanawiała się nad tymi antykami...ale powiedziała, że skoro dopiero miałam stymulację i nie robimy przerwy, to żebym brała. Że to wyciszy jajniki. Mam nadzieję, że wie co robi - ja tam się nie znam. Zawsze miałam długi protokół.. Dokumenty wszystkie z Invicty dostaną. Mam mieć aktualne posiewy - musze sprawdzić czy już to miałam, czy coś trzeba wykonać.
Ale teraz to ja musze leciec do pracy![]()
Ann no weź. Nie wiem! Powiedziała, że mam brać - dwa razy się upewniałam...i powiedziała też że krótki. To ja już nie wiemNajki,jak z koncepcja to jedziesz dlugim,albo mnie wyprostuj![]()
Masakra, bidulka.
No ja miałam regularne ale do dziś okrutnie bolesne. Przeokrutnie...ból promieniuje do pleców i nóg. Lepiej jak jestem wtedy w domu, w łóżku, na lekach z termoforem...Inaczej ciężko.
Anika dzięki za odp a propos progesteronu. Mnie męczyło od tygodnia - na bank przez lutkę! Dziś już nie biorę mam nadzieję, że odpuści.
Ok ja uciekam się ogarnąć! Siebie, dom, prace i emocje..uffff
Miłego Dnia dziewczyny!
I kciuki za Was! Nikaaa, martka będzie dobrze :*