Ja też w Artemidzie i nie miałam tych badań, ale acardu też nie .W artemidzie w bialymstoku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też w Artemidzie i nie miałam tych badań, ale acardu też nie .W artemidzie w bialymstoku
Agatek, a kto Ci zlecił acard? krzepliwosc Ci w ciazy sprawdzali?
Nikt w Novum nie chciał pozwolenia od internistyW Novum nie ma wizyty u anestezjologa tylko jest potrzebne pozwolenie od internisty a przed sama punkcja jest rozmowa z anestezjologiem i jakies papiery.
Nikt w Novum nie chciał pozwolenia od internisty![]()
Specjalista nie jestem ale nie sadze. Mi po krwawieniu lekarz powiedzial,ze czasami tak sie zdarza i mozna nie dowiedziec sie dlaczego. Moze to z jakiejs torbielki bylo, moze male nie znaczace naczynko krwionosne.Laski myslicie, ze od tego acardu mialam to krwawienie?????
Ja clexane bralam po cc.
Tylko wiesz ja krwawilam ostro. Ciurkiem lecialo...Specjalista nie jestem ale nie sadze. Mi po krwawieniu lekarz powiedzial,ze czasami tak sie zdarza i mozna nie dowiedziec sie dlaczego. Moze to z jakiejs torbielki bylo, moze male nie znaczace naczynko krwionosne.
Grunt,ze Kropeczce to nie zaszkodzilo. Teraz tylko uwazaj na siebie i sie oszczedzaj.