reklama

Kto po in vitro?

reklama
Troche mnie zadziwilo wlasnie ze jeszcze bralas acard ,ale nie chcialam dyskutowac mowie moze zalezy od pacjentki albo z ktoryms z naszych lekarzy cos nie tak. Ja bylam na wizycie 10.5 tyg bylo i mowil zeby wszystko juz odstawic i brac witaminki :/

Ja jestem na wakacjach, wracam za tydzień niedziele a w poniedziałek pierwsza wizyta z rozpiską stymulacji. Nowa klinika, myśle ze nowa stymulacja tez, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie planowałam tego podejścia, nie jestem psychicznie gotowa, ale cóż, spróbujemy:)

Megi super! wypoczywaj a potem do dzieła! Razem atakujemy Novum 8-) ;)

Westi? jak tam?

Dziwne :huh:Przypomnij gdzie się leczyłaś?

Troche mnie zadziwilo wlasnie ze jeszcze bralas acard ,ale nie chcialam dyskutowac mowie moze zalezy od pacjentki albo z ktoryms z naszych lekarzy cos nie tak. Ja bylam na wizycie 10.5 tyg bylo i mowil zeby wszystko juz odstawic i brac witaminki :/
Ja Ci powiem, ze ja tez w szoku, ze lekarz dal mi acard, ja cale zycie okaz zdrowia. On mi przepisal na podstawie, ze mi lozysko sie odklejalo za szybko.

reklama
W Invikcie przed punkcją była wizyta u anestezjologa, który robił szczegółowy wywiad...a do tego musiałam mieć komplet badań. Myślałam, że tak jest wszędzie. Dziwne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry