• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Troche mnie zadziwilo wlasnie ze jeszcze bralas acard ,ale nie chcialam dyskutowac mowie moze zalezy od pacjentki albo z ktoryms z naszych lekarzy cos nie tak. Ja bylam na wizycie 10.5 tyg bylo i mowil zeby wszystko juz odstawic i brac witaminki :/

Ja jestem na wakacjach, wracam za tydzień niedziele a w poniedziałek pierwsza wizyta z rozpiską stymulacji. Nowa klinika, myśle ze nowa stymulacja tez, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie planowałam tego podejścia, nie jestem psychicznie gotowa, ale cóż, spróbujemy:)

Megi super! wypoczywaj a potem do dzieła! Razem atakujemy Novum 8-) ;)

Westi? jak tam?

Dziwne :huh:Przypomnij gdzie się leczyłaś?

Troche mnie zadziwilo wlasnie ze jeszcze bralas acard ,ale nie chcialam dyskutowac mowie moze zalezy od pacjentki albo z ktoryms z naszych lekarzy cos nie tak. Ja bylam na wizycie 10.5 tyg bylo i mowil zeby wszystko juz odstawic i brac witaminki :/
Ja Ci powiem, ze ja tez w szoku, ze lekarz dal mi acard, ja cale zycie okaz zdrowia. On mi przepisal na podstawie, ze mi lozysko sie odklejalo za szybko.

reklama
W Invikcie przed punkcją była wizyta u anestezjologa, który robił szczegółowy wywiad...a do tego musiałam mieć komplet badań. Myślałam, że tak jest wszędzie. Dziwne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry