reklama

Kto po in vitro?

alez one sa wszystkie pod obserwacja:)a tak naprawde Natalia,nawet jak zostana 2 piekne Blastki i bedziesz w ciazy,to mysle ze cala reszta nie bedzie juz miala znaczenia.Mam nadzieje ,ze 2 do mamy i 2 na lodowisko.Wierz mi,ze to bedzie dobry wynik,tym bardziej ze to twoja 1 stymulacja byla po ktorej nie wiadomo nigdy czego sie spodziewac.
I tu Ann widać moje zielone pojęcie o tym mimo że czytam was codziennie. Przeraziło mnie to że dwie już są do transferu a reszta się obija. Oj te moje kropki będą mieć zakręcona mamę;) nawet nie dociera do mnie to że jutro już będą że mna?;)

reklama
alez one sa wszystkie pod obserwacja:)a tak naprawde Natalia,nawet jak zostana 2 piekne Blastki i bedziesz w ciazy,to mysle ze cala reszta nie bedzie juz miala znaczenia.Mam nadzieje ,ze 2 do mamy i 2 na lodowisko.Wierz mi,ze to bedzie dobry wynik,tym bardziej ze to twoja 1 stymulacja byla po ktorej nie wiadomo nigdy czego sie spodziewac.
W 2 dobie nie można mieć chyba blaski .?
Tylko zarodek 2 lub 4 komorowy. ?
Czy coś mi się. ....:oo2:

I tu Ann widać moje zielone pojęcie o tym mimo że czytam was codziennie. Przeraziło mnie to że dwie już są do transferu a reszta się obija. Oj te moje kropki będą mieć zakręcona mamę;) nawet nie dociera do mnie to że jutro już będą że mna?;)

lepsza nakrecona i szczesliwa niz nudna i ciagle na cos zla:D
przy porodzie bedziesz miala ochote twojemu mezowi szyje ukrecic z bolu.to wtedy dotrze:D:D:D

Ewunka żebyś wiedziała zakręcony gamoń że mnie hihi ale z weterankami tu mam do czynienie więc moje gapulstwo od razu widać ;)) Ewcia dopiero co czekaliśmy na stymulację a to już jutro
Ja też jestem nówka sztuka w temacie hi hi hi jak by do mnie z takimi wiesciami zadzwonili to bym padła ze szczęścia . Ja jeszcze oczekuje na ten magiczny telefon :D wyznaczyli Ci już datę na jutro. ? Na którą. ?

Falka, tak widzialam juz serduszko w 25dpt.
Ale co bedzie dalej nie wiem. Wierze w intralipid i ten encorton. Jak to nie pomoze to ja juz pasuje i koncze moja przygode ze staraniami, bo ten ciagly stres mnie wykancza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry