N@t@li@89
Fanka BB :)
Ann będę miała podane 2 dniowe zarodki dlatego mój strach po tel z labonie mozna,ja myslalam ze Natalia ma transfer w Poniedzialek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ann będę miała podane 2 dniowe zarodki dlatego mój strach po tel z labonie mozna,ja myslalam ze Natalia ma transfer w Poniedzialek.
Nie mam hashi. Wszystko u mnie ok. Wynik był w normie,ale w środku skali,dlatego kazali mi to brać.Eutyrox bierz dalej bo o ile dobrze pamietam masz hashi
Tak mi przykro ze tak sie stalo a moze to nie okres
Sciskam i tule buziaki :**
Nie mam. Nic nie mam, u mnie podobno wszystko ok. Problemem są plemniki.Butterfly masz Hashimoto?
No jutro o godz 12:50Ja też jestem nówka sztuka w temacie hi hi hi jak by do mnie z takimi wiesciami zadzwonili to bym padła ze szczęścia . Ja jeszcze oczekuje na ten magiczny telefonwyznaczyli Ci już datę na jutro. ? Na którą. ?
Ann będę miała podane 2 dniowe zarodki dlatego mój strach po tel z labo)
Ja zawsze chciałam 5 tak mi się wydawało że lepsze a teraz jak mówią o transferze 2 lub 3 dniowych to takie są najlepsze. Punk widzenia zależy od punktu siedzenia . Lepsze zarodki to chyba te co zastana z mamusiaczy 2 dniowe czy 5 dniowe ...nie oznacza gorzej czy lepiej dlla ciebie.Nie zawracaj sobie tym glowy ,ja mialam 4 transfery z 2 dniowymi i gdyby nie to ,ze u mniej problem z implantacja to juz bym mialam z 10 dzieci ,bo wszystkiej Top klasy byly. I tez dwu dniowe.
Czasami lepiej za duzo sie nie zastanawiac,a cieszyc ze nareszcie jutro TEN dzien![]()
tak jak mówiszOk dziewczyny koniec płaczu. [emoji4][emoji4] zaczynamy od nowa , a więc w środę lekarz i znów próbujemy troskę lekarstw i transfer. .. nie poddam się tak łatwo [emoji2][emoji2]Narazie rycze[emoji24][emoji24][emoji24] musze chyba trochę odpocząć ..ale mamy jeszcze 3 blastocysty zamrożone pewnie trochę się odkujemy i zaczniemy znów. Pomimo tego iż byłam w programie załapał się tylko na jedno in vitro. Teraz jestem w trakcie zmiany pracy wiec musze toche ogarnąć wszystko. [emoji22][emoji22]
Ja mam i to takie, że norm brakujeNie mam. Nic nie mam, u mnie podobno wszystko ok. Problemem są plemniki.