Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdy lekarz ma swoją wizję swoje doświadczenie. Ja juz zglupialam im więcej wiem tym mniej rozumiem

Czemu niezle jazdy mialas ?tez stres ?Ja też miałam niezle jazdy kiedy Menopur brałam i przyszło do ostatniej dawki to panika bo mówię nie starczy ale dziewczyny od razu mnie tu pokierował co i jak a w ostateczności okazało się że jak kupilam duża igłę i z dna wyssalam to bylo idealnie na dawkę
No wlasnie mialam nie czytac ale przegralamJa nie czytam ulotek bo jak przeczytam skutki uboczne to odrazu mam wszystkie![]()
Cześć dziewczyny i po wizycie. [emoji4] nie przestajemy walczyć wszystko ok, od jutra estrofem i 30.05 wizyta kontrolna. Juz wiem czemu najprawdopodobniej się nie powiodło tym razem. Nikt nawet mój lekarz nie powiedzieli mi ze powinnam brać nospe jeżeli będę czuła ból lub skurcze po transferze .9 dni myślałem ze ma tak być . To było moje pierwsze podejście nie musze wszystkiego wiedzieć a lekarz powinien mnie o tym poinformować a nie że dziś małe pretensje miał.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
i jaka decyzja ?2 sztuki ale teraz mamy wybór albo oba albo 1
smierdzi chemia jak nic moze ja mam juz bardziej wyczulony wech przez to ze pracuje na oddziale gdzie podawana jest chemiaDla mnie nie miał zapachu wcale
A powiedz mi prosze bo ja nie znam sie...dlaczego mospe a nie wytrzymac bolu?Cześć dziewczyny i po wizycie. [emoji4] nie przestajemy walczyć wszystko ok, od jutra estrofem i 30.05 wizyta kontrolna. Juz wiem czemu najprawdopodobniej się nie powiodło tym razem. Nikt nawet mój lekarz nie powiedzieli mi ze powinnam brać nospe jeżeli będę czuła ból lub skurcze po transferze .9 dni myślałem ze ma tak być . To było moje pierwsze podejście nie musze wszystkiego wiedzieć a lekarz powinien mnie o tym poinformować a nie że dziś małe pretensje miał.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom