rybka14
Fanka BB :)
2 sztuki ale teraz mamy wybór albo oba albo 1Rybko, a to Ty masz mrozaczkiile sztuk
?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2 sztuki ale teraz mamy wybór albo oba albo 1Rybko, a to Ty masz mrozaczkiile sztuk
?
Menopur rozpuszczony boze jak on jebie![]()
I teraz nerwowo odczekuje godzine od poprzedniego zastrzyku masakra boje sie jak nic.
A czy ktos kto ma niedoczynnosc tarczycy bral ten menopur?
Takie male hehe siedzielismy z m i zastanawialismy sie jak to nam starczy na te 10 dni
I nie odczuwalas nic ?
Ja też miałam niezle jazdy kiedy Menopur brałam i przyszło do ostatniej dawki to panika bo mówię nie starczy ale dziewczyny od razu mnie tu pokierował co i jak a w ostateczności okazało się że jak kupilam duża igłę i z dna wyssalam to bylo idealnie na dawkęMenopur rozpuszczony boze jak on jebie
I teraz nerwowo odczekuje godzine od poprzedniego zastrzyku masakra boje sie jak nic.
A czy ktos kto ma niedoczynnosc tarczycy bral ten menopur?
Takie male hehe siedzielismy z m i zastanawialismy sie jak to nam starczy na te 10 dni
Do zastrzykow sie juz przyzwyczailam u mnie problem jest w tym ze jakis rok temu po 15 latach farbowania wlosow dostalam reakcji alergicznej na farbe. Reakcja rozwijala sie w gardle wiec na sorJeszcze za tym bedziesz tesknic .....za zastrzykami
Ja nie czytam ulotek bo jak przeczytam skutki uboczne to odrazu mam wszystkieDo zastrzykow sie juz przyzwyczailam u mnie problem jest w tym ze jakis rok temu po 15 latach farbowania wlosow dostalam reakcji alergicznej na farbe. Reakcja rozwijala sie w gardle wiec na sor
I od tego czasu stresuje sie kazda nowa rzecza ktora mam zastosowac lub sobie podac i to tak mi nerwa napedza

Dla mnie nie miał zapachu wcaleNajbardziej mnie przeraza tekst w ulotce ze przy niedoczynnosci tarczycy stosuje sie inne leczenie a nie menopur
Czy ktos kto ma niedoczynnosc z was stosowal go ?
Ja mam 1200j narazie w ciagu 6 dni mam zurzyc 900j
Czy on przy wstrzykiwaniu tez tak bedzie smierdzial normalnie niedobrze mi od tego smrodu![]()