gosia321
Fanka BB :)
Ja tez tak raz sie wbilam ze mi sie slabo zrobiloGosia ja przy poprzedniej stymulacji bralam zastrzyki w jeden bok bo mialam uraz bo raz wbilam sie w jakies naczynko i takiego sinola mialam ze postanowilam nie probowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez tak raz sie wbilam ze mi sie slabo zrobiloGosia ja przy poprzedniej stymulacji bralam zastrzyki w jeden bok bo mialam uraz bo raz wbilam sie w jakies naczynko i takiego sinola mialam ze postanowilam nie probowac
Truskawki za lutinus po refundacji płaciła 98 zł za po bez to prawie 400. Ale mnie ten lutinus odrazu w klinice dali .Hej babolki
U nas piekny weekend, wczoraj cały dzien opalanko i grill
Natalia tez mysle ze Ci sie udałoa co do objawów to jesli cos boli i ciagnie to dobrze, mnie bolało tak z 6 dni po transferze, pozniej przestało i juz wiedziałam ze koniec :/ no i miałam racje, takze bierz ból za dobra monete!!!
Gosiu mnie tam zastrzyki nie bolały jakos szczegolnie, ale akurat ja korzystałam z purgeon i oni maja taki fajny długopis jak dla diabetyków, super sie z tego korzysta, duzo gorsze byly te zastrzyki co sobie sama mieszałam :/ ale szczerze? przez ostatnie 2, 5 roku miałam tyle róznych zabiegów, nieraz masakrycznie bolesnych ze mój próg bólu znacząco sie podniosł i teraz mało co mnie jest w stanie zaskoczyc
Megi jak było na urlopiku? wypoczęta?![]()
Butterfly mysle, ze warto zawsze miec jakis plan na zapas, ja tam coraz bardziej przestaje wierzyc w to in vitro :/ najpierw myslalam, ze to taka super metoda i napewno szybko bede w ciazy, ale widze, ze najpewniej to sie nie uda, ehh, szkoda, ze nie moze to byc wszystko łatwiejsze
Dziewczyny jak to jest z tym luteinusem na refundacje? ja w tym tyg ide do lekarza i sie zastanawiam zeby mi wypisał go w wiekszej ilosci, ale on i tak był dosc drogi, wiec nie wiem jaka jest cena przed refundacja a jaka po? (zawsze kupowałam inne leki i jakos nie popatrzyłam na jego cene osobno)
U mnie w klinice mowili że leki refunduja z NFZ tylko do transferu po podaniu zarodków cena już jest bez refundacjiHmm, kajka pisze, ze jest refundacja. Ja już nie wiem :/
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom