Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosia ja przy poprzedniej stymulacji bralam zastrzyki w jeden bok bo mialam uraz bo raz wbilam sie w jakies naczynko i takiego sinola mialam ze postanowilam nie probowacCzyli najgorsze przde mna trudno wytrzymam![]()
BoEwunka ja mialam tak czesto ze jak nie bylo @ to robilam sikanca i zawsze po godz przychodzila @
Ogolnie to u nas jest wszystko w porzadku tulko moje nie regularne miesiaczki. Ale gdy po 5 latach staran nic i nic postanowilismy ze sprubojemy z in vitro i tak sie zaczelo ja mialam jedno stymulacje i 4 jajca pobrano w tym 1 zaplodniona i kropek nie zostal z nami.Bo glo
Bo
głowa tym wszystkim steruje i jest w stanie zablokować wszystko. Jaki jest u Was powód in vitro. ? Ja też znoszę mało jajek i po 2 stymulacjiach nie udało mi się jeszcze mieć nawet 1 zarodka
Ja biorę luteine dowcipna i płaciłam bez refundacji za 100mg ok 55zl a z refundacja ok 7. Chyba o ten prg chodziPytanie ile kosztuje u Was progesteron ten naturalny dowcipny . Dawka 200 mg
Kochana ja marze o tym samym zeby zobaczyc 2 kreski na tescie i podwyzszona beteKażdego inny etap stresuje. .....
Ja marzę by dojść do etapu 14 dni czekania i bycia w ciąży .
Mnie najbardziej stresuje pierwsze 5 zastrzyków czy coś zaczęło się dziać czy coś ruszyło a potem 24 h po punkcji czy coś się zapłodniło.