N@t@li@89
Fanka BB :)
Tak Kaczorku to normalne ja też tak mam dlatego nie rozstajemy się z wkładkamiPowiedzcie czy po luteinie dowcipnej wydzielina jest gęsta lepka serkowata i przypomina grzybice? ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak Kaczorku to normalne ja też tak mam dlatego nie rozstajemy się z wkładkamiPowiedzcie czy po luteinie dowcipnej wydzielina jest gęsta lepka serkowata i przypomina grzybice? ;(
Dziewczyny krew oddana wynik po 15 będzie. Ale przy tylu kciukach musi być dobrze
Ann mocne kciuki za Twoją wizytę&&;*
Gosiu za dorodne jajca)&
Co za walnieta lekarka jak mogła tak powiedzieć Iga Twoje dziecko może i z in vitro ale jest mądrzejsze niż ona jużNo ja tez jestem w szoku. Moim zdaniem ona sprawdzala czy moje dziecko jest "normalne" bo pewnie ma myślenie ze po in vitro są jakies inne dzieci.
A najlepsze jest właśnie to ze jak mnie w ciąż prowadzila to nigdy nie dala mi odczuć jakie może miec poglądy a teraz to mnie rozwaliło totalnie.
Beszczelna zmien ja na innegoNo ja tez jestem w szoku. Moim zdaniem ona sprawdzala czy moje dziecko jest "normalne" bo pewnie ma myślenie ze po in vitro są jakies inne dzieci.
A najlepsze jest właśnie to ze jak mnie w ciąż prowadzila to nigdy nie dala mi odczuć jakie może miec poglądy a teraz to mnie rozwaliło totalnie.
Dzięki temu forum Przeżyłam całą procedurę Wasze wsparcie było kiedy człowiek tego potrzebował bo inaczej bym chyba oszalała. DZIĘKI DZIEWCZYNYNatalia ja myślę że ty w ciąży jesteś. Mam jakies takie przeczucie.