Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jo.m- ja za tydzien mam dostac okres toi bede zapisywac kiedy mam migrene albo latwiej kiedy jej nie mam i potem smigam do tego neurologa to trzymamk za ciebie kciuki
Kochane boze, nie wierze udalo mi sie!! beta 89,3 !! jestem w ciazy!!! nie moge powstrzymac lez!!!!!! Najwspanialsze uczucie na swiecie!!!! Teraz juz wiem ze bedzie dobrze!!!!!!!! 22 grudnia mam pierwsza wizyte z usg. Dzieki Wam kochane ze mnie wspieralyscie!!!!!!!!!!! Dzieki!
Aisha gratuluję z całego serca, bardzo się cieszę, ja jeszcze chwilę muszę poczekać, ale jak wspominałam nie spodziewa się cudu ze względu na te plamienia :-(
Yeeeeeeeeah!!!!! Nasze objawy byly tymi dobrymi!!!!!!!! Mialas racje! moj dzien tez dzis byl dobry! i jaka data pamnietna bedzie!!!!!
czekamy na danii!!
Bety Tobie również gratuluję, z całych sił. Ja dzwoniłam do laolatorium, niestety pracują w okrojonym składzie i wyników jeszcze nie ma. O rany jak ja się boję, oprócz tych cholernych plamień pojawił się lekki ból piersi, już sama nie wiem co myśleć. Zwariuje zaraz