Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny
Czytam Was już od ponad miesiąca (stały tekst wszystkich nowych) Najwyższa pora dołączyć. Tak w skrócie mam 39 lat, ponad 10 lat starań, niepłodność jak ja to mówię "idiotyczna" czyli idiopatyczna. Dwa lata temu urodził się nasz "ministerialny" synek, cud w pierwszym podejściu, przy pierwszym transferze. Rok temu nieudany criotransfer jedynego mrozaka. W tym roku druga stymulacja z MZ, 6 komórek pobranych, 5 zapłodnionych, 5 blastocyst, w tym 4 na zimowisku, świeży transfer nieudany, w poniedziałek o 15.00 criotransfer. Telegraficzny skrót, ale to tak, żeby Was nie zanudzić. Witam Was wszystkie
![]()
Jeszcze nie wyliczałam, bo transfer dopiero w najbliższy poniedziałek, o ile coś niespodziewanego nie wyskoczy :-)WitajGratuluje udanego pierwszego podejścia
To kiedy betujesz?
Jeszcze nie wyliczałam, bo transfer dopiero w najbliższy poniedziałek, o ile coś niespodziewanego nie wyskoczy :-)
WitajI prośba do Gosi, jak szaleć to szaleć, dopisz mnie na 4 lipca![]()

Tak niejasno napisałam, że faktycznie nie było wiadomo. Dziękuję za powitanieA to sorki jak źle zrozumiałam i myślałam że był już w ten poniedziałek. W takim razie życzę powodzenia![]()
No to do bojuJa już po wizycie. Od jutra gonapeptyl i menopur 250, kontrola za tydzień w piątek. Poskarzylam się dr ze wszystkie dziewczyny z naszego kółka wzajemnej adoracji zaciazyly a ja nie i nawet nie mam z kim na korytarzu pogadać. To się śmiał ze spróbuję nadrobić teraz.
I że jak pracuje w przedszkolu to może mi jakieś dziecko podrzucić[emoji14]to mówię ze najlepiej to swojego syna najstarszego ( młody ginekolog
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom