Ewunka
Fanka BB :)
Masz talentNoooo same rekordy chyba
E2 9500
Amh 22.5
Hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz talentNoooo same rekordy chyba
E2 9500
Amh 22.5
Hihi
A dobrzeBeatko a jak tam twoja akupunktura? Chodzisz dalej? Z jaka częstotliwością masz wykonywane te zabiegi?
A czy to też działa uspokajająco, relaksująco? Przepraszam że tak dopytuję ale też chcę właśnie iść na akupunkturę.A dobrzemam fajne zabiegi,a ze złapalo mnie teraz jakieś przeziębienie to nie byłam już 3 dni
A tak staram się 2 razy w tygodniu.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wychodzę z tych spotkań totalnie wyluzowana, zrelaksowanaA czy to też działa uspokajająco, relaksująco? Przepraszam że tak dopytuję ale też chcę właśnie iść na akupunkturę.
Dziękuję za odpowiedź. W poniedziałek będę dzwonić i się umawiaćJa wychodzę z tych spotkań totalnie wyluzowana, zrelaksowana
Naprawdę polecam
Idź i spróbuj, może Ci się spodoba
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Lilie to może zadzwoń do kliniki i powiedz że dali Ci taki lek i masz obawy co do jego przyjmowania;// aczkolwiek możliwe też że skoro ofroczyli ci transfer to zmiescisz się w tym miesiącudziewczyny.. rece mi opadly.. przeczytalam ulotke od tego leku ktory dostalam na hiperke (mial zmniejszyc dyskomfort). Toksyczny dla plodu i zaleca sie zaprzestanie stosowania MIESIAC przed podjeciem staran.. co za bałwan z tego lekarza.. tak to jest jak sie trafia na lekarzy z przypadku, bo nie ma terminow - chociaz wydawalo by sie ze skoro klinika nieplodnosci to powinni ogarniac temat.
Koniecznie daj znać jak Ci się podobałoDziękuję za odpowiedź. W poniedziałek będę dzwonić i się umawiaćNiektóre kobiety nawet w 20tc chodzą na akupunkturę
A jaka jest nazwa tego leku? Ja biore diostinex...ale ja nigdy nie czytam ulotek...dziewczyny.. rece mi opadly.. przeczytalam ulotke od tego leku ktory dostalam na hiperke (mial zmniejszyc dyskomfort). Toksyczny dla plodu i zaleca sie zaprzestanie stosowania MIESIAC przed podjeciem staran.. co za bałwan z tego lekarza.. tak to jest jak sie trafia na lekarzy z przypadku, bo nie ma terminow - chociaz wydawalo by sie ze skoro klinika nieplodnosci to powinni ogarniac temat.