pisanka89
Fanka BB :)
Zaakceptuj zaproszenieA kto jest w czerwonej sukience. ?
Pisanka na plaży. ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaakceptuj zaproszenieA kto jest w czerwonej sukience. ?
Pisanka na plaży. ?
W czerwonej bluzce jestem jaMi my musieli dużo zapłacić żebym tam weszła ha ha ha ha za oknem mi tu teraz latają. ......
Hehe no to prawda moj fb juz dawno tak intensywnie nie pracowalAle zamieszanie hahahah ja nie umiem was szukać tylko widzę kogo ewelin zapraszała jak wy się znajdujeciejeju jutro wizyta tak bardzo chce poznać płeć bo juz mi bobasy buszują w brzuchu
![]()
U mnie to niestety nie działaMotylek ja wszystkie zdjęcia wstawiam tu z telefonu . Musisz najpierw wejść w swoją galerie edytuj zdjęcie przytnij zapisz i juz . Potem tu na dole wyślij plik i musisz znaleźć w galerii przyciete zdjęcie ( zmniejszone ) zaznaczyć i gotowe
Ja Cię zaraz znajdę na FB i dodamHusan
Ewelina
Motylek ja poproszę wasze fb
Z chęcią bym jeszcze marzeń i rybkę i nieagatke zobaczyła![]()
Idź do innego lekarza,szkoda czasu. Ja teraz zmieniłam i dzięki temu coś się zaczęło dziaćMoja gin do 18 sierpnia jest na urlopie...wiec albo znajde sobie innego lekarza albo mam ominac cykl...ku..wa
OKJutro wejde w komp i ci wysle link bo z tel nie moge
Ja zaraz dodam Gosię i tak znajdę Ciebie. Wyślę Ci zaproszenieDziewczyny założyłam profil na fb. Jeszcze nie mam zdjęć ale jak to ogarnę to wrzucę. Gosia ciebie zaprosiłam już
Motylku jak cię znajdę?
jak to 3 kolorowy szczeniak z przewagą czarnego to jaKobietki a która ma piękne profilowe z pieskiem ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Boskie masz te psyjak to 3 kolorowy szczeniak z przewagą czarnego to ja![]()
Dziękuję :*Boskie masz te psy![]()
Moja sis KoralikKobietki a która ma piękne profilowe z pieskiem ?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom