BeataWarszawa
Fanka BB :)
DziękiZaakceptuje jak tylko przywróci mi internet dziady bo z tel nie mam jak; /
Dobra laski, lecę na spotkanie. Dziś mam cały dzień prezentacje :/:/
Juz mi się nie chce
Miłego dnia i samych dobrych wiadomości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękiZaakceptuje jak tylko przywróci mi internet dziady bo z tel nie mam jak; /
Nie ja tez dodalam no ciebieChyba już tylko Natalka może dodać do grupy.
Nie ja tez dodalam no ciebie![]()
Ja sobie poradzę, gorzej z autem. Może się okazać, że będę musiała je tu zostawić :-/ Dzwoniłam do kadr, dziewczyny są bezradne. Korporacja rządzi się swoimi prawami niestety. Nie będę więcej zmieniać torebek :-/No chyba Cię jakoś wypuszcza nie będą trzymać do grudnia
A mąż pewnie zdenerwowany stymulacja nie zwracaj uwagi
Urlop urlop zaraz urlop
Niech nic Ci tego oczekiwania nie popsuje .
Buziak
Tqk juz zauwazylamWiem ale Natalka dziś to zablokowała i jest administratorem czy moderatorem czy jak jej tam![]()
Motylku mam to samo normalnie krzeslem bym mu przywalila bo tym zachowaniem mnie tez wkurza. Faceci i ich jedna szara komorka w mozguJa sobie poradzę, gorzej z autem. Może się okazać, że będę musiała je tu zostawić :-/ Dzwoniłam do kadr, dziewczyny są bezradne. Korporacja rządzi się swoimi prawami niestety. Nie będę więcej zmieniać torebek :-/
Mój mąż od pewnego czasu permanentnie jest zdenerwowany, a ja zaczynam mieć tego dość. Ta sytuacja chyba nikomu nie służy.
Juz wpisujeGosiu wpisz mi dzis wizyte![]()