Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No chyba Cię jakoś wypuszcza nie będą trzymać do grudniaPrzyjemnego dnia, dziewczyny i powodzenia na wizytach
Rybko, wysokiej bety!
Mój tydzień zaczął się kiepsko, pokłóciłam się z mężem, zapomniałam wszystkich przepustek do pracy i teraz zastanawiam się, jak stąd wyjdęWjechałam przez nieuwagę ochroniarza, wyciągnęłam z torebki dowód rejestracyjny i nie zdążyłam jeszcze powiedzieć, że nie mam przepustek, a on kazał mi jechać. To pojechałam. I nie wiem, co teraz. F...c, co za dzień :-/

Gdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupyHej dziewczynki
Nie było mnie przez weekend,ledwo nadrobilam lekturę
Rybko, super wiadomośćprzy takich krechach test to już formalność
trzymam mocno kciuki
Motylku, wpuścili to i wypuścić musząi nie przejmuj się tak bardzo kłótnia z mężem. Faceci jednak są z Marsa
Chętnie dołączę do grupy na fb jeśli możnaale jej nie widzę
![]()
Gdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupy![]()
DziękiChyba już tylko Natalka może dodać do grupy.
Wyslalam zaproszenie do NatalkiGdzies parenascie stron z tad jest link do mojego fb wyslij zaproszenie to dodam cie do grupy![]()
Zaakceptuje jak tylko przywróci mi internet dziady bo z tel nie mam jak; /Wyslalam zaproszenie do Natalki
Dzieje się tu na forumciężko czasami nadgonic
![]()