Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze wartoJaskolcia ja tez tak miałam w luxmedzie, ale odpuściłam a widac warto bylo się szarpac:-)

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

To jesteś usprawiedliwionaEwcia to jest twoj wielki dzien i twoj kropek bedzie od dzisiaj z toba na kolejne 9 miesiecy
powodzenia mala nie puszczaj nog
A co do mojej mniejszej aktywkosci na forum przylecial moj brat z zona ze stanow wiec dla tego rzadziej tu zagladam![]()
Hmmm mam pół piwnicy ubranek różowych po blizniakach koleżanki ( niebieskich juz nie mam wysłałam bratu męża )Cześć Ewunka, cześć Dziewczyny[emoji259]
Dzis Twój wielki dzień.
Kołderkę wybrałaś różowa czy niebieska? [emoji7]
Niech sie rozgosci i niech zostanie z Wami na zawsze serduszko [emoji173]️
Miałam wczoraj przez cały dzień 1 mysl zeby zadzwonić do kliniki, ale powstrzymałam sie. W poniedziałek ma moja dr dzwonić i powiedzieć jak sie ma sytuacja. Mowi ze nie przewiduje zmian terminu i chciała by podać 5 dniowy, ale mowi ze to juz od embriologow zależy kiedy zawołają mamusie [emoji51][emoji173]️
Jestem dzis myślami z Wami
Kciuki najmocniejsze na świecie [emoji106][emoji110][emoji106][emoji110][emoji106][emoji110][emoji106][emoji110][emoji106][emoji110][emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom