Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko powiedzial ze cos jest nie tak??? I koniec rozmowy? Nic nie drazylas?Dziewczyny nie dawno dzwonil moj profesorek. I pierwsze co cos jest nie tak z wynikami PAPPA przeciez mowil ze na nastepnej wizycie omowimy wyniki a tu tel i o tej godz. Wyniki sa super i moje malenstwo jest zdrowe. Do teraz czuje jak mi serducho wali
Super kochanaDziewczyny nie dawno dzwonil moj profesorek. I pierwsze co cos jest nie tak z wynikami PAPPA przeciez mowil ze na nastepnej wizycie omowimy wyniki a tu tel i o tej godz. Wyniki sa super i moje malenstwo jest zdrowe. Do teraz czuje jak mi serducho wali
Tylko powiedzial ze cos jest nie tak??? I koniec rozmowy? Nic nie drazylas?
Dzisiaj miałam wizytę i pytałam o współżycie przed crio. Pani dr powiedziała, że jak u mnie podchodzimy do crio na naturalnym i będziemy podawać dwa zarodki, to lepiej od teraz (dostałam pregnyl) wstrzymać się żeby trojaczek nie byłoYhhhyyyy...tłumacze to sobie tak, że jak by było kategorycznie zabronione to może doktorek by o tym dosadnie wspomniał![]()
Super kochanadobrze ze profesorek tak sie martwi o swoje pacjentki
![]()
Ja tez lubie te nasze gadanie o pierdolach. Wazne i pomocne informacje tez sa potrzebne ale mnie odstresowuja codzienne pogaduchy nie mysle caly czas czy sie uda czy nie.Przeczytałam, tylko raz wyjdę z domu i nie jestem na bieżąco a tu takie rzeczy się dziejąnieładnie tak się denerwować
ja tam lubię te nasze pogaduchy o niczym nie można tylko poważnie bo byśmy zwariowaly mało to problemów w około
![]()
Super, cieszę się razem z TobąKasiu zle zrozumialas. Wszystko jest w porzadku malenstwo jest zdrowe prawidlowo sie rozwija i nie ma zadnych wad genetycznych