reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj miałam wizytę i pytałam o współżycie przed crio. Pani dr powiedziała, że jak u mnie podchodzimy do crio na naturalnym i będziemy podawać dwa zarodki, to lepiej od teraz (dostałam pregnyl) wstrzymać się żeby trojaczek nie było :p Jasne trojaczki, nie mam takiego szczęścia :p

Kochana to teraz decyzja nalezy do was. A moze jednak trojaczki :D

Dziewczyny tak się zastanawiam... Dzisiaj dostałam pregnyl i czy po tym zastrzyku przed crio można dźwigać? Dzisiaj do mojego biura w pracy przywieźli nowe meble i pewnie jutro będziemy przenosić całą dokumentację i zastanawiam się czy są ku temu jakieś przeciwwskazania, bo takie kartony pełne teczek i segregatorów trochę ważą...

Dziewczyny tak się zastanawiam... Dzisiaj dostałam pregnyl i czy po tym zastrzyku przed crio można dźwigać? Dzisiaj do mojego biura w pracy przywieźli nowe meble i pewnie jutro będziemy przenosić całą dokumentację i zastanawiam się czy są ku temu jakieś przeciwwskazania, bo takie kartony pełne teczek i segregatorów trochę ważą...

Ja ci nie pomoge bo nie mam pojecia. Ja mialam crio na sztucznym cyklu.

Kochana to teraz decyzja nalezy do was. A moze jednak trojaczki :D
hehe nie no mi takie rzeczy się nie zdarzają... :P Bałam się po prostu, bo współżyłam z mężem kilka dni temu i zapytałam czy ma to jakiś negatywny wpływ. Pani doktor mnie uspokoiła, ze jak było to tydzień przed crio to nic się nie dzieje :) a teraz lepiej się wstrzymać, bo jest duże ryzyko ciąży mnogiej, chociaż ja nie mam takiego szczęścia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry