reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Test Pappa itp?czy to coś jeszcze innego?
Ja czytałam o teście Honey (taka amniopunkcja z krwi),drogie ale chociaż bezpieczne dla dziecka :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tak test Pappa plus usg dokladnie dowiem sie w poniedzialek mam nadzieje ze wyniki beda juz z krwi i mam nadzieje ze bedzie dobrze o kosztach to nic mi nie mowili bo jak bylam na pierwszej wizycie u profesora to on odrazu zlecil krew i mi pobrali placilam tylko za wizyte i nic wiecej teraz mam prenatalne za darmo ze wskazaniem wiec chyba wszystko w to wchodzi a o tym tescie honey nic mi nie mowil profesor

reklama
Trzymamy kciuki za wysoka bete oraz udane criotransfery
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* [emoji173]

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni

30:Hooope86 -betowanie
30:ema51 - criotransfer
30:malutkikaczorek -criotransfer

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
3:Hooope 86- betowanie
3:Marley - usg serduszkowe
3:jaskolcia - wizyta przed crio
3:BeataWarszawa -wizyta przed stymulacja
4:milagros - wizyta przed crio
4:kasik99- kontrola w trakcie stymulacji
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
5:gosia321 - wizyta przed stymulacja
6:malutkikaczorek - badanie progesteronu
10:lile - badanie prenatalne
13:malutkikaczorek - betowanie
14: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Olusja1987 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
20:rybka14 -wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
20:Rustynka - criotransfer
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26:Koniczyna82 - wizyta w klinice rozpoczynajaca podejscie do ivf

Listopad
7:rybka14- wizyta u gin prowadzacego ciążę
18:Olusja1987 - termin porodu 1 witamy na swiecie upragnionego synka
24:rybka14 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
24:Olusja1987 - tremin porodu 2 witamy na swiecie upragnionego synka

Grudzień
19:ewelin86 - witamy na swiecie ukochanego synka

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
[/QUOTE]
Gosiu ja 10.10 beta:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hooope, ja dzis zagrałam w euromilion, a jest kumulacja 120mln £!!! ;) jak wygram , podzielę sie przysięgam!

A co do wina to ja narobiłam niezle, boje sie czy nie bedzie tego konskekwencji, jak odstawiłam leki , to wypiłam lampeczke, następnego dnia znowu lampeczke i nie pamietam czy kolejnego tez nie wypiłam... na szczęście dolewam troche wody, zeby mi sie w glowie nie zakręciło, bo sama jestem w nocy z synem, ale po dłuższej przerwie zakrecilo mi sie w głowie po trzech łykach....a w weekend pozniej wypiłam ok 300ml na szczęście słabego piwa, do tego po spaliłam po papierosku...Takze dałam czadu, ale skąd mogłam wiedzieć , ze następnego dnia beta jakimś cudem urośnie, a za tydzien zabije serduszko....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czasu nie cofniesz a po co się zamawiać czy to miało zły wpływ. ..
Hmmm mm a może właśnie miało dobry ;)

Czasu nie cofniesz a po co się zamawiać czy to miało zły wpływ. ..
Hmmm mm a może właśnie miało dobry ;)

No, juz teraz o tym nie mysle , ale dola miałam niesamowitego, jak zobaczyłam to serduszko to chyba druga myślą było "kur... piłam wino!" , ryk był na zmianę ze szczęścia i ze złości na sama siebie. Wmówiłam sobie ze do któregoś tam tygodnia szkodliwe czynniki nie dochodzą jeszcze do zarodka, a u mnie wszystko z opóźnieniem wiec mam nadzieje ze zdążyłam. Od tamtej pory codziennie sałata, marchewka itp, a jak ktos pali to ja przechodząc wstrzymuje oddech....

No, juz teraz o tym nie mysle , ale dola miałam niesamowitego, jak zobaczyłam to serduszko to chyba druga myślą było "kur... piłam wino!" , ryk był na zmianę ze szczęścia i ze złości na sama siebie. Wmówiłam sobie ze do któregoś tam tygodnia szkodliwe czynniki nie dochodzą jeszcze do zarodka, a u mnie wszystko z opóźnieniem wiec mam nadzieje ze zdążyłam. Od tamtej pory codziennie sałata, marchewka itp, a jak ktos pali to ja przechodząc wstrzymuje oddech....

Spokojnie. Ja w pierwszej ciazy tez piwo mialam na sumieniu bo do konca 5tego tygodnia mi zaden test nie wyszedl :) mlody zdrowy.

reklama
Pewnie mialas pappe i usg.
Nifty kosztuja 1000 zl. Napewno tego Ci nie zrobili by za free[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno masz racje ,bo nic nie placilam ,tylko za wizyte , i tak sie ciesze ze dzieki mojej P. doktor z kliniki u profesora mam wizyte co dwa tygodnie i co druga mam za free i dodatkowe oko na mnie i dluzsze wizyty:)

Do góry