A ile jesteś dni po transferze?To jest naprawde takie mini mini, po prostu razem zcresztką tego żelu domieszką czerwona jasna...ale jednak. No nic...okaże się. Dzięki za podpowiedź.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile jesteś dni po transferze?To jest naprawde takie mini mini, po prostu razem zcresztką tego żelu domieszką czerwona jasna...ale jednak. No nic...okaże się. Dzięki za podpowiedź.
Mi lekarz mówił, żeby betę robić najwcześniej w 11 dpt jak jest transferowany zarodek 5-dniowy... Czyli jak najbardziej powinnaś powtórzyć badanie.Mam jeszcze dwa mrozaczki.Zastanawiam się czy jest sens powtarzać betę tak jak kazał zrobić lekarz? W czwartek będzie 13dpt trzydniowego zarodka.Jak myślicie?
Dziś 6 dzień.A ile jesteś dni po transferze?
No mi lekarz kazał zrobić badanie w 13dpt a ja się pospieszylam i zrobiłam w 11 dniu ale jakoś nie wierze ze może się coś zmienić w czwartekMi lekarz mówił, żeby betę robić najwcześniej w 11 dpt jak jest transferowany zarodek 5-dniowy... Czyli jak najbardziej powinnaś powtórzyć badanie.
Kochana przykro mi tule mocno :*U mnie wynik ujemny![]()
Czyli ci najgorsze z głowy maszJa wlasnie po wizycie w poradni genetycznej wyniki odebrane i tak :
Kariotyp prawidlowy
Mutacji V-leiden brak
Mutacja mthfr jestem homozygota czyli nosicielem genu w obydwu allelach
Czy ktoras z was wie co z tym robic
Genetyk kazal tylko brac kwas foliowy w dawce 15 mg i nie martwic sie
Mam jeszcze dwa mrozaczki.Zastanawiam się czy jest sens powtarzać betę tak jak kazał zrobić lekarz? W czwartek będzie 13dpt trzydniowego zarodka.Jak myślicie?
Mam jeszcze dwa mrozaczki.Zastanawiam się czy jest sens powtarzać betę tak jak kazał zrobić lekarz? W czwartek będzie 13dpt trzydniowego zarodka.Jak myślicie?