Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Któraś dziewczyna, chyba Konieczynka[emoji256] pytała o aplikacje forum BB? Jest. Możesz sobie ściągnąć z aplikacji.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.A polecilabys mi tambjakuwgis lekarza? Najlepiej jeszcze endokrynologa od razu?
Motylku od kiedy Grettka już nie jest w Provicie??Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.
Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.
Dokładnie od 1 sierpnia. Wspólnik go wyrolował z gabinetem- nie dogadali się w kwestii kasy. Dostał propozycję przejścia do Gyncentrum, ale nadal jest współwłaścicielem.Motylku od kiedy Grettka już nie jest w Provicie??
No proszę.. zawsze coś.. w sumie nie znam go za bardzo i szczerze nie zrobił na mnie jakiegoś dobrego wrażenia przy jedynej z nim styczności, co nie zmienia faktu, że rękę miał czarodziejską i przy trzecim podejściu do in vitro to On robił mi transfer - potem dziewczyny w klinice mi powiedziały, że jak to dr Grettka to musi się udaćDokładnie od 1 sierpnia. Wspólnik go wyrolował z gabinetem- nie dogadali się w kwestii kasy. Dostał propozycję przejścia do Gyncentrum, ale nadal jest współwłaścicielem.
To nam przekazuj tu te cenne informacje - ja mam za dalekoByłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa![]()