zojkazojka
Fanka BB :)
Ja już nawet nie wiem czy sens jest w piątek ta betę robić, leci że mnie jak w normalny okres, tylko zero bóli piersi jak to zwykle było..Przykro mi .
Betę zrób leków nie odstawiaj do wyniku. Który to dzień po transferze .?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już nawet nie wiem czy sens jest w piątek ta betę robić, leci że mnie jak w normalny okres, tylko zero bóli piersi jak to zwykle było..Przykro mi .
Betę zrób leków nie odstawiaj do wyniku. Który to dzień po transferze .?
Przykro mi kaczorkuW ramach formalności wynik drugiej bety ujemny![]()
Zojka, ile miałaś zarodkow bo nie pamietam...?bo slyszalam tu na forum, ze dziewczyna dostala okres ale jeden zarodek przetrwal...moze jest jeszcze nadzieja? Pozdrawiam Was dziewczyny. Ja jeszcze czekam, ale boje sie myslec co moze bycPrzykro mi kaczorkuja też już muszę się pogodzić z niepowodzeniem
( nie bardzo wiem co mam dalej robic
Ja niestety też dostałam okresu przed beta ( dokładnie 28 dc jak zawsze ) ale brałam prog do bety jak kazaliJa już nawet nie wiem czy sens jest w piątek ta betę robić, leci że mnie jak w normalny okres, tylko zero bóli piersi jak to zwykle było..
Poważne chcesz latać 2 razy w ciągu dnia co 2 dni. ? PodziwiamAniaCh83 jasne ze tym razem sie udaa latac bede do Gdanska i kolejka szybciutko do Gdyni.tu do lotniska mam autem okolo 2 godzin.moze dam rade