Hooope86
Fanka BB :)
Ja niestety też dostałam okresu przed beta ( dokładnie 28 dc jak zawsze ) ale brałam prog do bety jak kazali
Ja jak dostałam miesiączkę to odłożyłam leki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety też dostałam okresu przed beta ( dokładnie 28 dc jak zawsze ) ale brałam prog do bety jak kazali
Dzwonił dziś lekarz sam z siebie..w sumie to miło mi się zrobiło że nie zlał mnie ...wiecie jak to jest, zależy im też na dobrej opinii kliniki..jutro betę mam zrobić dla formalności...też mnie pocieszał, ale mnie normalnie Nawet brzuch boli jak przy okresie. Kreatola....nie robię sobie żadnych nadziei...raczej myślę co mam robić dalej...czy próbować, czy zmieniać klinikę, czy im zaufać...czy dać spokój...mam mętlik w głowie...
No i zaczyna sie -3 ma byc w nocy
Ewcia nie bedzie tak zle ja zime nawet lubieBrrrrrr
Bleeeeeee
Nie lubię
Ja brałam bo tak kazali bo tylko beta prawdę Ci powie .

A ja się cieszę! Zimowy ludek jestem!
Tylko nie krzyczcie![]()

O masz następna .....Ewcia nie bedzie tak zle ja zime nawet lubie
no może 3 dni po 3 godziny Ta twoja tesciowa jest jakas popierd....a (przepraszam za slownictwo ale brak mi slow) ale za to masz pazadnego meza bo w koncu jej wygarnol i nie pozwoli zeby cie ranila.Ale mam problem i stres i nie chce mi sie ani udzielac ani nic...moj M poklocil sie ze swoja matka. Powiedzial jej ze ma sie nie dziwic ze jak jest taka wredna ze ja nie chce jej odwiedzac...ona...trudno to ty bedziesz przyjezdzal z dzieckiem...a on ze jak nadal bedziesz taka zolza to ja z dzieckiem tez nie przyjade...ona...trudno plakac nie bede...po tych slowach rzucil jej ze jak ma w dupie czy jego dziecko sie wogole urodzi to nie ma już syna i rzucil sluchawke...
Masakra jakas...
Ale chociaz mu jest pewnie zle to jestem z niego dumna...jeszcze 49 dni do przylotu...
O masz następna .....
Brrrrr ja nie
Ja nie mam śnieguno może 3 dni po 3 godziny
Ale wieje. ....... pada ...... brrrrrrrr