Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji110][emoji110][emoji110]czesc dziewczynyja juz po usg kontrolnym wszystko jest ok, jak to lekarz powiedzial jest książkowo czyli w poniedzialek po 5 dniach transfer
![]()
Rustynka ona jest z miejscowości Orla. Ojej tego to nie wiem ostatnio byłam u niej 3,5 roku temu. Możesz się dowiedzieć?
Hej, a powiedz mi do której kliniki jeździsz i lekarza? Ja jestem na etapie zmiany kliniki i myślę o łodzi...czesc dziewczynyja juz po usg kontrolnym wszystko jest ok, jak to lekarz powiedzial jest książkowo czyli w poniedzialek po 5 dniach transfer
![]()
WeekendAle dzisiaj tu cisza
Salve ul.szparagowaHej, a powiedz mi do której kliniki jeździsz i lekarza? Ja jestem na etapie zmiany kliniki i myślę o łodzi...
Długo się tam leczysz? Zadowolona jesteś?? Jeszcze Gamete macie- Słyszałaś coś o niej?Salve ul.szparagowa
To ona ona Twoja wymazonaCzy corka czy syn bede tak samo kochac i najwazniejesze zeby zdrowe. Chociaz M caly czas jeszcze liczy ze bedzie corka.
Ewcia mi odpoczatku mowila ze bedzie cora i jeszcze teraz ty.
A ja mam od poczatku takie przeczucie ze bedzie syn i jak lek. powiedzial ze na 89% bedzie chlopak to tym bardziej to czuje i caly czas juz mowie ON