Ewunka
Fanka BB :)
Nie musiałam odstawić przed beta przyszła w 28dc jak zawsze ( ale jak tylko progesteron bralam)Dziewczyny po jakim czasie od odstawienia leków pojawił sie wam okres?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie musiałam odstawić przed beta przyszła w 28dc jak zawsze ( ale jak tylko progesteron bralam)Dziewczyny po jakim czasie od odstawienia leków pojawił sie wam okres?
bo cześć rolna mogę tylko rolnikowi
Bo pan kaczor taka wymyślił ustawę. ...... 
Kiedy zmienili. ? Bo ja w sierpniu byłam dać do biura do sprzedaży i tak mi powiedzieliEwuniu my chcieliśmy kredyt na dokończenie domku wziąć pod hipotekę ale dzialka jest rolno- budowlana i banki zabezpieczyc się nie miały jak. Na szczęście zmienili podobno ta ustawę. My narazie próbujemy własnymi siłami budować. W poniedziałek dach nam zaczynają i okna już wybraliśmy
trzymajcie kciuki
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
W sierpniu zmieniły się już przepisy..podobnoEwuniu my chcieliśmy kredyt na dokończenie domku wziąć pod hipotekę ale dzialka jest rolno- budowlana i banki zabezpieczyc się nie miały jak. Na szczęście zmienili podobno ta ustawę. My narazie próbujemy własnymi siłami budować. W poniedziałek dach nam zaczynają i okna już wybraliśmy
trzymajcie kciuki
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom