reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

bunka...oo...to witaj w klubie:-) ja tez mam endometrioze...:baffled: mnie niestety 6 miesiecy nie udalo sie zajsc w ciaze naturalnie i teraz przygotowuje sie do IVF...chcialabym miec takie szczescie jak ty..moze zaczaruj mnie to i mi sie tak przez przypadek uda:-D

reklama
bunka - ty nie mysl o tym wszystkim. nie siedz na forum, nie panikuj. spotykaj sie z ludzmi, staraj sie zyc normalnie... to najlepsze co mozesz zrobic

Aleście się rozpisały....
Bunka- to rzeczywiście Ci się cud trafił :-)
A ja im bliżej wizyty tymbardziej zaczynam dostawać stracha :szok::-(, piątek chyba pazury i nóg pożrę:baffled:

Sylha Musisz byc silna:tak:Chociaż powiem Ci,ze ja zawsze mówiłam,że nie dam się,a na wizycie wymiękkałam:-D:-D:-D
Ale zyczę Ci,abyś szybko ujrzała dwie kreseczki:tak::tak::tak:na teście oczywiście,nawet jeżeli będziesz musiała podejśc do ivf:tak:

lolitka ma racje nie trzeba myslec bo mozna oszalec. Smiac mi sie chce z siebie bo ostatnie dwa tygodnie przed transferem lezalam przed kompem i czytalam wszystko:)) a dzisiaj caly dzien jestem zabiegana dopiero teraz prszylam do domu ze spacerku z psami i zrobilam 21 jagodzianek bo mialam jeszcze zamrozone jagody:) Nie czytam juz nic w necie i postaram sie nie truc Wam tylka o odczuciach po transferze:)) juz cichaczem tylko lolitki spytalam:)) ale juz pasuje. Jak maja ze mna moje dwa bobaski zostac to zostana, a zamartwianiem sie nic nie zdzialam:))

sylha z checia ale u mnie w domu sa takie pazery plus ja, ze z 21 zostalo jeszcze 5:)) cos mi sie zdaje, ze rano juz sie nie zalape na buleczke:))

reklama
u mnie w domu jest zawsze pelno gosci takze sie rozchodzi szybko wszystko, a jak juz wczoraj zapowiedzialam, ze beda buleczki to wszyscy czekali do 20 az wyjda z pieca:))

Do góry