reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

paula_nr1- dzis jestes naszym numerem 1 !!!!! baerdzo sie cieszei kochana mam nadzeije ze zostaniesz z nami i bedziesz nas inforomowac na bierzaco :) GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

roxiii????? gdzie jestes jak u Ceibie ??? czekam :D

reklama
Palu GRATULUJE!!!!! CIesze sie ogromnie i trzymam kciuki ,aby beta ladnie rosla i dzieciatka rosly jak na drozdzach :tak:

Roxii fajnie,ze jestes juz po punkcji i plony calkiem niezle hihih. Nie martw sie na zapas hiperka. Ja mialam jajniki 8cm i lekarka mowila, ze to mala hiperka, ktora nie staje na przeszkodzie by zrobic transfer. Do transferu nie doszlo ale to z innej przyczyny.

Roxii nie wmawiaj sobie hiperki tak jak ja bo bedziesz ja miala. Mi gin sam powiedzial, ze jestem samonakrecajaca sie przepowiednia:))

Caly czas bede z Wami i licze na to, ze beta bedzie rosla:))) to jeszcze raz nie dziekuje za gratki:)) i czekamy razem na piatkowa bete:))

agapl13- kiedy startujecie ?:D wiesz juz cos ?

ilonka
-a ty kiedy podchodzisz kochana ? no niestety musielismy przelozyc o kolejny miesiac:( ale jakos damy rade :)

paula_nr1-czekamy razem z toba do piatku :) w sumie tez go wyczekuje , zeby miec weekend :D heheh

Joweg - tak naprawdę to się w czerwcu wyjaśni czy damy radę już w lipcu czy może dopiero w sierpniu. Gin mówił o długim protokole, ale zobaczymy. Roznosi mnie to czekanie.

ilonka -czyli nie jestem w sama w tym strasznym oczekiwaniu dlaczego te dni tak powoli leca ?:) nom ja sie wybiralam teraz na wizyte jak @ dostane ale chyba nie dam rady jakos w marcu sie zglosimy na wizyte jakos i powiemy ze na poczatek lipca chcemy transfer jak bedzie wygladalo czy musze cos brac przed jjakie badania wykonac i ile wczesniej mamy przyjsc :) ale wstepnie jakos na poczatek lipca :) :-)

dlaczego ty musisz tyle czekac ?

Dzięki dziewczynki za pocieszenie, ale załapałam chyba jakiegoś doła, boję się że nie dojdzie do transferu, a wtedy się załamie...:-( Staram się mysleć pozytywnie ale jakoś mi ciężko. Lekarze mi mówili że mam bardzo dobrą rezerwę jajników i jest b. małe prawdobodobieństwo hiperki a jednak:baffled: Nie wiem czemu tak sie stało...:sorry:
Ale czytałam na forach że w niektórych przypadkach robią transfer mimo hiperki, wiecie może od czego to zależy???
joweg kilka stron wcześniej napisałam długaśnego posta, chyba jakoś go przeoczyłaś:-p

reklama
Roxii - myśl pozytywnie. Będzie dobrze. Zobaczysz. Popatrz na Palu - poczekała miesiąc i betka jak malina:-)
Dziewuszki pisały, żeby dużo wod pić, więc pij i spokojnie czekaj.

Lolitka jesteś jak invipedia :-)

Do góry