Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
paula_nr1- dzis jestes naszym numerem 1 !!!!! baerdzo sie cieszei kochana mam nadzeije ze zostaniesz z nami i bedziesz nas inforomowac na bierzaco GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palu GRATULUJE!!!!! CIesze sie ogromnie i trzymam kciuki ,aby beta ladnie rosla i dzieciatka rosly jak na drozdzach
Roxii fajnie,ze jestes juz po punkcji i plony calkiem niezle hihih. Nie martw sie na zapas hiperka. Ja mialam jajniki 8cm i lekarka mowila, ze to mala hiperka, ktora nie staje na przeszkodzie by zrobic transfer. Do transferu nie doszlo ale to z innej przyczyny.
agapl13- kiedy startujecie ? wiesz juz cos ?
ilonka-a ty kiedy podchodzisz kochana ? no niestety musielismy przelozyc o kolejny miesiac ale jakos damy rade
paula_nr1-czekamy razem z toba do piatku w sumie tez go wyczekuje , zeby miec weekend heheh
Joweg - tak naprawdę to się w czerwcu wyjaśni czy damy radę już w lipcu czy może dopiero w sierpniu. Gin mówił o długim protokole, ale zobaczymy. Roznosi mnie to czekanie.
ilonka -czyli nie jestem w sama w tym strasznym oczekiwaniu dlaczego te dni tak powoli leca ? nom ja sie wybiralam teraz na wizyte jak @ dostane ale chyba nie dam rady jakos w marcu sie zglosimy na wizyte jakos i powiemy ze na poczatek lipca chcemy transfer jak bedzie wygladalo czy musze cos brac przed jjakie badania wykonac i ile wczesniej mamy przyjsc ale wstepnie jakos na poczatek lipca :-)
Dzięki dziewczynki za pocieszenie, ale załapałam chyba jakiegoś doła, boję się że nie dojdzie do transferu, a wtedy się załamie...:-( Staram się mysleć pozytywnie ale jakoś mi ciężko. Lekarze mi mówili że mam bardzo dobrą rezerwę jajników i jest b. małe prawdobodobieństwo hiperki a jednak Nie wiem czemu tak sie stało...
Ale czytałam na forach że w niektórych przypadkach robią transfer mimo hiperki, wiecie może od czego to zależy??? joweg kilka stron wcześniej napisałam długaśnego posta, chyba jakoś go przeoczyłaś
Roxii - myśl pozytywnie. Będzie dobrze. Zobaczysz. Popatrz na Palu - poczekała miesiąc i betka jak malina:-)
Dziewuszki pisały, żeby dużo wod pić, więc pij i spokojnie czekaj.