sham- nie tak troszke kuja, ale tylko od czasu do czasu, myslisz ze to dobry znak?
myśle że idealny znak.. nic więcej nie powinnaś czuć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sham- nie tak troszke kuja, ale tylko od czasu do czasu, myslisz ze to dobry znak?
Mi to sie cisnienie podnioslo bo czlowiek wspolczol taka tragednia a ona jest winna smierci dziecka i jeszcze gdzies porzocila psychiczna jaks baba. ja dla takich litosci niemam.agapl13 Ja też nie raz zastanawiałam się czy w klinikach wszystko odbywa się jak powinno być. Bo kto ich sprawdzi czy np . dobrze zajęli się naszymi zarodkami itp.
Jeżeli chodzi o małą Madzię , to jakaś masakra. Właśnie na rmf24 słuchałam jak się matka przyznała że mała jej z rąk wypadła. Coś mi z tą sprawą od początku nie pasowało , ale tego to bym się w życiu nie spodziewała.
ja przenioslam sie na marzec chyba, bo sie nie wyrobie teraz...jeszcze mam troche badan do zrobienia...takze razem bedziemy !! bedzie nam razniej:-)Coś luty będzie bogaty w transferki...
Żadna nie poczeka ze mną na marzec?
Oj wy niedobre...
sprawa tej Madzi to w ogole jakas masakra, ale matka po prostu chyba dzialala w afekcie i nie bardzo wiedziala co sie dzieje...dziecko jej upadlo, pewnie przestraszyla sie i zrobila co zrobila...szkoda mi tej calej rodziny...Słyszałyście o Madzi z Sosnowca- oglądam TVPinfo i ryczę,
Joweg- tak jak JoM napisała w tak ważnej i delikatnej kwestii musisz mieć na wszystko papierek tym bardziej że to jeszcze kupa kasy kosztuje
po prostu teraz tez zaczelam sie zastanawiac nad tym wszystkim... wszyscy tylko te pieniadze...jakby na tym konczyl sie swiat...a nasze uczucia sa niewazne...wspolczuje, ale wiem, ze dacie im wycisk...