Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

lolitka jak samopoczucie???roxii - ja po pierwszej punkcji nie chodzilam 2 dni. jak poszlam na transfer to zaczelam panikowac bo mi mieli przeciez wlozyc cewnik i zarodek a tu taki bol nadal. bylam opuchnieta na dole, bo mi sie wbijano wiele razy... krwawilam i bol byl nie do wytrzymania. moj m musial mnie prowadzac do ubikacji. ale co - dajemy rade. bo my kobity silne... poboli i przestanie
roxii - ja po pierwszej punkcji nie chodzilam 2 dni. jak poszlam na transfer to zaczelam panikowac bo mi mieli przeciez wlozyc cewnik i zarodek a tu taki bol nadal. bylam opuchnieta na dole, bo mi sie wbijano wiele razy... krwawilam i bol byl nie do wytrzymania. moj m musial mnie prowadzac do ubikacji. ale co - dajemy rade. bo my kobity silne... poboli i przestanie

sylha-mamy paragon ze zaplacilismy 1500 zaliczki , i ze reszte co miesiac splacamy w ratach na ich konto , powiem ci ze brak slow..... mamy ubezpieczenie z mezem na adwokata wiec mozemy sie smialo z nimi sadzic jak adwokat powie ze mamy szanse !!!!
alaT- zadnego listu zadneog zaswiadczenia nic tylko powiedzilei i to nie jeden lekarz a kilku ze musimy prywatnie bo za mlodzi jestesmy ze niema inneog rozwiazania albo bedziemy czekac az skoncze te 25 lat, oni wogle sie nie poinformowali nie dali nam tego pieprzonego swistka do ubezpieczenia ani nic !!!!
Jo.m. umowy niema tylko rachunek ile koszztuje i tam zaznaczone zaplodnienie icsi i nic wiecej , i ze oni nie odpowiadaja jak sie transfer nie powiedzie i takie tam do transferu
ala_36 u mnie nic a nic nie czulam tylko po punkcji lekkie kucie w jajnikach
agapl13- wiesz co odrazu mi sie ty przypomnialas jak kurcze u ciebie testowali i czekali :/ za dlugo to jakas porazka
sylha-mamy paragon ze zaplacilismy 1500 zaliczki , i ze reszte co miesiac splacamy w ratach na ich konto , powiem ci ze brak slow..... mamy ubezpieczenie z mezem na adwokata wiec mozemy sie smialo z nimi sadzic jak adwokat powie ze mamy szanse !!!!
alaT- zadnego listu zadneog zaswiadczenia nic tylko powiedzilei i to nie jeden lekarz a kilku ze musimy prywatnie bo za mlodzi jestesmy ze niema inneog rozwiazania albo bedziemy czekac az skoncze te 25 lat, oni wogle sie nie poinformowali nie dali nam tego pieprzonego swistka do ubezpieczenia ani nic !!!!
Jo.m. umowy niema tylko rachunek ile koszztuje i tam zaznaczone zaplodnienie icsi i nic wiecej , i ze oni nie odpowiadaja jak sie transfer nie powiedzie i takie tam do transferu
ala_36 u mnie nic a nic nie czulam tylko po punkcji lekkie kucie w jajnikach
agapl13- wiesz co odrazu mi sie ty przypomnialas jak kurcze u ciebie testowali i czekali :/ za dlugo to jakas porazka