Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też miałam 17Ja 17 i tez dotrwal Tylko jeden (na szczescie ) [emoji7][emoji64]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znac jutro po wizycie. Czekam z niecierpliwoscia na info[emoji4] [emoji110] ja dzis gonal, menopur i orgalutran.Cześć dziewczynki, ja dzisiaj 6 dzień stymulacji właśnie zapodalam sobie zastrzyk z cetrotide, nie był przyjemny, po południu gonal o jutro wizyta, coś jeszcze będę brała przed punkcją? Chyba zależy od tego ile pęcherzyków wyrosło... Narazie czuję się ok, pozwoliłam mężowi jeszcze na przytulanki, bo do punkcji już przerwa, a za długa przerwa też niedobrze, jego załoga też musi się zregenerować![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Smacznego.Udanej niedzieli :-)
Ja jednak jadę na ten darmowy obiadale tak mi się nie chce wiem, że to będzie dla mnie dół straszny.
To sport kazano mu ograniczyć? My myśleliśmy, że sport sprzyja produkcji i M. zaczął nawet częściej chodzić na siłownie, bieganie i basen. To była jakaś bardzo obciążająca dyscyplina?Gosia321 mój brał tradycyjne leki na poprawę nasienia. clostilbegyt i potem tamoxifen . Żadnych więcej suplementow, poza witaminami. Tyle że uprawia sport i musiał przystopować, i z aktywnością i z odżywkami typu bialko. Do tego przewiewna bielizna i spanie bez ubrań. Rezygnacja z sauny, opalania i dużego wysiłku. Nie wiem co tu było skuteczne. Androlog męża mówi że jest jego trzecim takim przypadkiem.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
A który dpt w pon będzie u ciebie? A ruchliwosc jaka plemniorow była u Was?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom