reklama

Kto po in vitro?

reklama
Joweg- tak tylko to zależy również ilu dniowe miałaś zarodki, u mnie się wszystko jutro wyjaśni w której dobie: 3,5 lub nawet 6!!!!!Oby nie jutro!!!!!!!!I oby było wszystko dobrze!!!! Ta niepewność najgorsza!!!!3 doba jest decydująca wcześniej rozwija się sama komórka, w 3 dobie faceci (czyt. plemniki) wkraczają do akcji i jeżeli będą zdrowe to zarodek będzie się nadal rozwijać jeżeli nie to niestety zarodek zamiera. Jeżeli w 3 dobie zostaną tylko te 2 przy życiu to mam je podane jutro, bo lepiej jak najszybciej się znajdą we własnym środowisku......

Ostatnia edycja:
joweg - a jakos sie trzymam, jest u mnie od soboty bratanica, wiec nie mam czasu na myslenie:), o 15 idzimy z nia na disco karnawalowe:)
Kurcze, wiecie zastanawiam sie dlaczego mi kazali z testowaniem czekac do 14 dnia i nawet w klinice jak w piatek bylam doktor powiedziala ze moze byc za wczesnie.... ??? We wtorek jade testowac do mojej kliniki bo kazali mimo ze @ przyjdzie, jeszcze nie przylazla...

Ala- a kiedy tak normalnie terminowo powinna przyjść?!?!?
Ja tak sobie myślałam testować w dniu spodziewanej @- ale jak policzyłam to jeszcze 16dni- to raczej zrezygnuję z tej opcji:-p

sylha mialam podane 5 dniowe i juz wieczorem 7dpt zrobilam test i wyszla blada kreska
ala_36 a masz juz wyniki tej pierwszej bety co robilas? oby @ do Ciebie nie przyszla i jeszcze cos z tego bedzie... powodzenia na wt bece
mi mi acard tez caly czas bralam

reklama
Ala oni musza sprawdzić betkę bez względu na to czy @ przylazła czy nie, bo wiesz czasem róznie to bywa natura lubi płatać figle, skoro @ jeszcze nie masz to moze nie wszystko stracone;-) Mi tez powiedzieli ze nawet jak @ bedze to i tak mam przyjechać na betke:tak: Ja jutro bede dzwoniła do kliniki zeby mi przełozyli betkę ze środy na wtorek, bo we wtorek mam jeszcze wolne, a w środe juz praca, a pozatym chce juz wiedzieć na 100% bo ta niepewnośc mnie wykańcza:eek:
Sylha trzymam kciuki za jutro;-)

U mie dziś troche lepiej nos dalej zapchany ale juz mi z niego tak nie cieknie, kuruję sie domowymi sposobami:tak: Robiłam rano ten test elektroniczny i wyszło mi ze to 1-2 tydzień:eek: Nie wiem czy te testy sa niedokładne czy co??? Z tego co czytałam to ten test pozkazuje ciąże od zapłodnienia a nie od dnia ostatniej@ tak jak to licza lekarze, ale mimo wszystko źle pokazał, bo od zapłodnienia to juz 2 tyg. i 4 dni więc powinien pokazać 2-3. Nie wiem tzn ze betke mam chyba niską co?? jak myślicie powinnam się tym przejmowac????:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry