reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zdjęcie moich teściorków:-) ten paskowy to z wczoraj rana, a elektroniczny z dzisiaj:-p

Załączniki

• Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Czesc Dziewczyny,
Dopadl mnie dolek i nie moge sobie z nim poradzic. Tak Wam zazdroszcze tego testowania , stymulacji, transferu.... a ja jeszcze musze tyle czekac.... najgorsza jest ta przesladujaca mnie mysl ,ze przez to czekanie moje dzieci, jesli je bede w ogole kiedys miec, beda miec matke-babcie. Okropnie mnie to meczy i zamiast myslec pozytywnie pograzam sie w dolku.

Agapl- ja też dostawałam czasem takie dni, ja 30 to jeszcze obleci, ale M 38 za 2 miechy.....ale wiesz co uważam, że nie ważne ile ma się lat, ważne na ile się czujesz- i ty masz się czuć młodo!!!!!!Poza tym ty mieszkasz widzę za granicą- tam jednak o macierzyństwie myślą później aniżeli w PL, a babcią to będziesz jak się wnuków dorobisz, więc proszę mi tu emeryturce nie myśleć jak trza dzieci najpierw wychowac!!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny , właśnie nadrobiłam zaległości z 2 dni i jest na bieżąco.

Ala - Bardzo mi przykro , odpocznij trochę , nabierz sił i znowu do dzieła. Tak to jest że najpierw czuję się smutek , złość a potem wraca chęć do walki. Pozdrawiam

Roxii - Czekam z niecierpliwością na dobre wieści od Ciebie. Umów się jak najszybciej do tego lekarza zwłaszcza że leki się kończą no i mam nadzieję że nie chodzisz do pracy. Nie mam pojęcia jak Ty to wytrzymujesz bo ja bym chyba ześwirowała. Dobrze że testy wychodzą pozytywne.

sylha - Mam nadzieję że będziesz miała dużo zarodków i żeby do 5 doby przetrzymały. Jak będą nowe wiadomości to daj znać.

agapl - ja mam 32 lata i też mam czasem takie wrażenie , że stara jestem zwłaszcza , że prawie wszystkie koleżanki mają już dziecko a nawet 2

amfali - Mam nadzieję że wszystko ok u Ciebie.

Ostatnia edycja:
Sylha ten test działa tak samo jak i te paskowe, to jest sikaniec i pewnie te tygodnie pokazuje na podstawie stężenia tego hormonu hcg, dlatego trochę sie martwie że test mi pokazał 1-2 tyg. kiedy naprawdę jest 2-3 tydz.:sorry:
Agapl oj rozumiem Cię ja cały czas miałam takie poczucie, że jestem stara i moje kolezanki mają juz dzieci czasem nawet 2 a niektóre 3, a ja wciąż nic:sorry: Tymbardziej że zawsze chciałam być młoda mamą:tak: no ale wyszło jak wyszło, ciesze się że i tak cześnie zaczeliśmy się starać o dzidzię. Ale Sylha ma rację nieważne ile sie ma lat ważne na ile się czujesz, a najważniejsze jest to że będziesz kochać to dzieciątko i zapewnisz mu ciepły, pełny miłości dom:-) Wiek nie ma znaczenia, żeby kochać nie trzeba by 20-letnia matką:tak:

Roxii- beta w 3 tygodniu: 5-54 stężenie więc jest pewna rozpiętość, ważne, że testy ciągle Ci pokazują pozytywne wieści, przyspiesz tą betę, to wiadomo najpewniejsze, a kiedy masz wizytę?!?!?
A z tą 20letnią matką, cóż każdy kij ma 2 końce i czasem lepiej być "starą" i dojrzałą matką- w tedy się zapewni maluszkowi wszystko co niezbędne do życia!!!!!Znam takie co w tym wieku miały już dzieci, bo chciały szybko "wydorośleć" i co teraz rozwódki a dzieci nie mają pełnej rodziny i tułają się od matki do ojca, a niekiedy z ojcem nie mają żadnego kontaktu....Ale my za to naszym przyszłym pociechom zapewnimy miłości aż za nadto:-):-):-)

No @ miala przyjsc w czwartek, a betke robilam w piatek, do dzis jej nie ma a beta w piatek ponizej 4 wiec juz napewno nic z tego nie bedzie :(

reklama
Do góry