reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak torche wiecej optymizmu jak ci lekarz powie ze na 90% ci sie uda i potem nici z tego , nie kazdemu uda sie za pierwzsym razem i kazda z nas to wie ..... a najbardziej te dziewczyny co kilka razy im sie nie udalo albo stracily swoje malenstwa :( ja juz chyba nie umiem byc pozytwnie nastawiona , jak caly czas lipa , jak nie meza choroba to jeszcze teraz to , ja to jakos jeszcze znosze ale moj maz nie da rady juz jak teraz sie nie uda :(

Dziewczyno jesteście młodzi, co mają powiedzieć CI, którzy 40 dobijają i latami się starają?!?!?!?Jesteś po pierwszym nieudanym INV a co ma Lolitka powiedzieć?!!?!?!?!?Mimo to wierzyła, że się uda i się udało!!!!!I wiele jest takich dziewczyn, które mogły by sobie rękę z nią podać!!!!!!Negatywne podejście na pewno nie pomaga- wierz mi wiem co mówię. Negatywne myślenie przyciąga negatywne czyny. Myśmy też mieli swoja drogę,którą musieliśmy przejść, ale zawsze wierzyliśmy, że kiedyś w końcu się uda!!!!!!Każdy z nas ma swoją drogę do przejścia.

ja czasami mam juz dosc tej mojej drogi :( mlodzi to nic nie znaczy , ci co sa starsi moga se chociaz powiedziec ze sa starsi i dlatego a co ja mam powiedziedziec ze mam 20 lat i nie moge zajsc w ciaze ? ostatnio zero stesu bo bylam pewna ze sie udalo i jednak , dlatego teraz sie boje teraz dopiero naprawde sie boje :( ja juz przestaje wierzyc bo jest coraz gorzej :(

ciezarowki- a wy co sie tylko tu udzielacie a nic na ciezarowkach po ivf? no:)

palu - fajowo ze dziewczynki. malo tych dziewczynek po ivf wiec dobrze ze statystyki ratujesz:)

sylha - bicie serca: ach, lzy sie krecily.... super. oby tak dalej

Zadzwoniła pani embriolog, są 3 zarodki, tylko 1 taki troszkę mniejszy, ale też się prawidłowo dzieli. W piątek transfer 2 bąbelków, a 1 zamrozimy z nadzieją, że zostanie przetransferowany za 3-4 lata :)
Niesamowicie się cieszę!!!!

Sylha - całkowicie się z Tobą zgadzam. Pozytywne podejście wywołuje pozytywny zbieg okoliczności ;)

Lolitka200 - ciężarówki wspierają dziewczyny, które są kilka kroków z tyłu i udzielają cennych rad ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Masia- to trzymam kciuki, bo to wygląda dokładnie tak jak u mnie:-D, mój jeden bąbelek też się mrozi!!!!!Gin ostatnio się zaśmiał i pogratulował 3 dzieci- już się wystraszyłam, że on 3 tam ujrzał, a on miał na myśli, tego bidulka co się mrozi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry