Magdusia 31
Fanka BB :)
Miliaa oczywiście dla wszystkich dziewczyn przesyłam moc fluidków ciążowych&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochanie,ale pamietaj, ze sushi jak juz bedziesz po transferze to raczej nie jedz...zadnych surowiznMiliaa tak rano i cieszę się,że miałam rano,bo byłam na czczo,pierwszą kanapkę zjadłam dopiero po 11Dziękuję za pozytywne fluidki, naprawdę czułam,że mi kibicujesz
bardzo bym chciała,żeby przez 6 dni dotrwał chociaż 1 szczęśliwiec...Pij piwko puki możesz, ja wczoraj byłam u znajomych na sushi i wszyscy coś pili a ja już się nie zdecydowałam, choć dzisiaj cieszę się z tego powodu,bo ja dobrze się czuję a męża muszę reanimować;-)

biore garsciami!Miliaa oczywiście dla wszystkich dziewczyn przesyłam moc fluidków ciążowych&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
z Lenusi moze sie przyjma do mojego brzuszka tez! ja narazie konkretnego imienia nie mam, postanowilam, ze bede sie "martwic" jak sie cos wydarzy...ale na pewno musi to byc imie na M, bo my oboje mamy imie na M, takie M&M`sy bedziemy
pieke dzis ciasto cytrynowe, w ogole jestem lewa w pieczeniu, ale moze jednak cos dobrego z tego wyjdzie:-)

miśka - a daj spokój kobieto, dzień 5 i cisza, zero objawów, dosłownie zero!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeraża mnie tobunka33 to chyba dobry znak:-)
Meg a co u ciebie który to juz dzien po transferze???
ja sie stresuje jutrzejszym dniem, po prostu sie boje![]()