Magdusia 31
Fanka BB :)
Miliaa oczywiście dla wszystkich dziewczyn przesyłam moc fluidków ciążowych&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochanie,ale pamietaj, ze sushi jak juz bedziesz po transferze to raczej nie jedz...zadnych surowiznMiliaa tak rano i cieszę się,że miałam rano,bo byłam na czczo,pierwszą kanapkę zjadłam dopiero po 11Dziękuję za pozytywne fluidki, naprawdę czułam,że mi kibicujesz
bardzo bym chciała,żeby przez 6 dni dotrwał chociaż 1 szczęśliwiec...Pij piwko puki możesz, ja wczoraj byłam u znajomych na sushi i wszyscy coś pili a ja już się nie zdecydowałam, choć dzisiaj cieszę się z tego powodu,bo ja dobrze się czuję a męża muszę reanimować;-)
biore garsciami!Miliaa oczywiście dla wszystkich dziewczyn przesyłam moc fluidków ciążowych&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
pieke dzis ciasto cytrynowe, w ogole jestem lewa w pieczeniu, ale moze jednak cos dobrego z tego wyjdzie:-)
miśka - a daj spokój kobieto, dzień 5 i cisza, zero objawów, dosłownie zero!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeraża mnie tobunka33 to chyba dobry znak:-)
Meg a co u ciebie który to juz dzien po transferze???
ja sie stresuje jutrzejszym dniem, po prostu sie boje![]()