reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Meg - przypomnij z ilu embrionow miałaś transfer.

Miska - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& koniecznie sie odezwij jak wrocisz

miliaa - coś ty żartowałam ja bym chętnie zmieniła, nazywali mnie Martunia, Martusia brrrr:eek: Tylko tata się wyłamał bo chciał mieć syna i zostałam marcikiem :-D

Dziewczyny, powiem Wam, że trochę się denerwuję, kompletnie nic nie czuję, tzn czuję sią jakbym wogóle rzadnego crio nie miała. No generalnie nic i zaczyna mnie to trochę martwić......:-(
brak objawow to tez objaw:)) przesylam fluidki &&&&&&&&&&&&&&:))

dziewczyny wyniki mam ok w poniedziałek transfer:-)
powodzenie

joweg jak sie czuje Twoj maz, lepiej?

ale wy dużo piszecie kobiety....
Nadrobiłam zaległości, trzymam kciuki za wszystkie po kolei...

miska126 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:)

u mnie bez zmian- stres coraz większy, psychoza mnie dopada. Jutro dzwonię umówić się z dr na wizytę.

paula_nr1- raz lepiej raz gorzej roznie bywa :) modle sie tylko zeby ten transfer sie udal bo wtedy chyba go do psychiatryka bede musiala zawiesc :( takie depresje ma :(

Miska126 Trzymam kochana kciuki za transfer:tak::tak::tak:
Joweg Jeszcze raz dużo zdrowia dla męża i kciuki za udany transfer;-)
Meg Ciekawi mnie czy zrobiłaś teściora czy jednak wytrzymałaś:-)

A mnie coś od rana brzuch pobolewa....:-(

markikuk - mam podane 2 blastusie:)
bunka - nie zrobiłam, bo byłam w pracy i nawet o tym zapomniałam a teraz jadę na działeczkę posadzić troszkę kwiatów.
Jedyne co zauważyłam wczoraj wieczorem jak już położyłam się zrobiło mi się niedobrze ( ale nie wiem z jakiego powodu niby głodna nie byłam ) ale zrobiłam sobie kromeczkę i było ok i dziś rano też mi było jakoś dziwnie, zjadłam śniadanie i było lepiej. Ogólnie zwracam uwagę czy mi się coś dzieje czy nie i to najbardziej przykuło moją uwagę choć nie chće o tym myśleć bo nie wiem może to moja wyobraźnia i codziennie się tak czuję jak jestem głodna:-)
miśka - trzymam kciukasy

Meg - to w piątek idziemy na test? :-) Ja miałabym pójść dopiero w poniedziałek - ale czy ja wytrzymam do poniedziałku??? Wątpię :-) Poza tym jeśli to było plamienie zw. z zagnieżdżaniem, to powinno już coś wyjść.

ratunku kochane!! odebralam posiew...

wyszlo mi znow bakterie e-coli ale teraz dodatkowo enterococcus faecalis:szok: dzizasss..brzmi to jak kupa...:eek: nie chce miec kupy w pochwie:zawstydzona/y:

pewnie opozni moje IVF...nieeeeeee:-(

reklama
miliaa kurcze szkoda że ci opuźnia przygotowania:-(
ja juz po jestesmy w domu z naszym babelkiem:-) niestety nie wiem jakiej jest jakości bo dobrze sie nie rozpreżył ale nie wazne grunt zeby sie zagnieździł:-)

Do góry