reklama
Meg - przypomnij z ilu embrionow miałaś transfer.
Miska - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& koniecznie sie odezwij jak wrocisz
miliaa - coś ty żartowałam ja bym chętnie zmieniła, nazywali mnie Martunia, Martusia brrrr
Tylko tata się wyłamał bo chciał mieć syna i zostałam marcikiem 
Miska - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& koniecznie sie odezwij jak wrocisz
miliaa - coś ty żartowałam ja bym chętnie zmieniła, nazywali mnie Martunia, Martusia brrrr

palu_nr1
Fanka BB :)
brak objawow to tez objawDziewczyny, powiem Wam, że trochę się denerwuję, kompletnie nic nie czuję, tzn czuję sią jakbym wogóle rzadnego crio nie miała. No generalnie nic i zaczyna mnie to trochę martwić......:-(
powodzeniedziewczyny wyniki mam ok w poniedziałek transfer:-)
joweg jak sie czuje Twoj maz, lepiej?
anioleczek12341
Fanka BB :)
ale wy dużo piszecie kobiety....
Nadrobiłam zaległości, trzymam kciuki za wszystkie po kolei...
miska126 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
u mnie bez zmian- stres coraz większy, psychoza mnie dopada. Jutro dzwonię umówić się z dr na wizytę.
Nadrobiłam zaległości, trzymam kciuki za wszystkie po kolei...
miska126 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
u mnie bez zmian- stres coraz większy, psychoza mnie dopada. Jutro dzwonię umówić się z dr na wizytę.
Miska126 Trzymam kochana kciuki za transfer

Joweg Jeszcze raz dużo zdrowia dla męża i kciuki za udany transfer;-)
Meg Ciekawi mnie czy zrobiłaś teściora czy jednak wytrzymałaś:-)
A mnie coś od rana brzuch pobolewa....:-(

Joweg Jeszcze raz dużo zdrowia dla męża i kciuki za udany transfer;-)
Meg Ciekawi mnie czy zrobiłaś teściora czy jednak wytrzymałaś:-)
A mnie coś od rana brzuch pobolewa....:-(
markikuk - mam podane 2 blastusie
bunka - nie zrobiłam, bo byłam w pracy i nawet o tym zapomniałam a teraz jadę na działeczkę posadzić troszkę kwiatów.
Jedyne co zauważyłam wczoraj wieczorem jak już położyłam się zrobiło mi się niedobrze ( ale nie wiem z jakiego powodu niby głodna nie byłam ) ale zrobiłam sobie kromeczkę i było ok i dziś rano też mi było jakoś dziwnie, zjadłam śniadanie i było lepiej. Ogólnie zwracam uwagę czy mi się coś dzieje czy nie i to najbardziej przykuło moją uwagę choć nie chće o tym myśleć bo nie wiem może to moja wyobraźnia i codziennie się tak czuję jak jestem głodna:-)
miśka - trzymam kciukasy
bunka - nie zrobiłam, bo byłam w pracy i nawet o tym zapomniałam a teraz jadę na działeczkę posadzić troszkę kwiatów.
Jedyne co zauważyłam wczoraj wieczorem jak już położyłam się zrobiło mi się niedobrze ( ale nie wiem z jakiego powodu niby głodna nie byłam ) ale zrobiłam sobie kromeczkę i było ok i dziś rano też mi było jakoś dziwnie, zjadłam śniadanie i było lepiej. Ogólnie zwracam uwagę czy mi się coś dzieje czy nie i to najbardziej przykuło moją uwagę choć nie chće o tym myśleć bo nie wiem może to moja wyobraźnia i codziennie się tak czuję jak jestem głodna:-)
miśka - trzymam kciukasy
reklama
Podziel się: