Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hey dziewczynki, dostałam telefon z kliniki-od wczoraj trzęsłam się przed wiadomością,co i jak..mam tylko 2 zarodki,ale pani z laboratorium mówiła,że ładnie się dzielą-mają po 4 komóreczki. Umrę do czwartku w strachu,czy dotrwają,bo mam Tylko 2!!! agavva jak Ci idzie stymulacja, napisz co u Ciebie? Miliaa główka do góry-dostaniesz antybiotyk i zaraz pozbędziesz się bakterii a to co się odwlecze to nie uciecze, będzie dobrze
jade na wizyte, 3mac kciuki, zeby tak glupia bakteria mi nie przeszkodzila! gieniek....masz na pewno 2 mocne maluszki, bedzie dobrze! nie martwic sie tylko pozytywne myslenie!
miska126 właśnie grunt żeby się zagniezdził-teraz niech sobie szykuje domek na kolejnych 9-mcy miliaa trzymam kciuki żeby te bakterie nie przeszkodziły gieniek są dwie pięknie dzielące się komóreczki, to wierzę że takie do czwartku zostaną i wrócą z Tobą do domu.
no już w domu pobrali mi 5 komóreczek, jutro sie dowiemy ile sie zapłodniło. ale najważniejsze że może obędzie się bez hiperki. TYle co wody wypiłam od piątku i napojów dla sportowców to wżyciu nie wypiłam. gieniek trzymam kciuki.
miliaa - a może nie opóźni transferu, dostałaś już jakiś antybiotyk? gienek - nie ważne ze tylko dwa, ważne żeby to były szczęśliwe dwa. grunt ze się ładnie dzielą. miska - to teraz odpoczywaj, wyleguj się a blastus niech się zagnieżdża. Magdalena - to daj koniecznie znać ile masz zapłodnionych no i ciesze się ze bez hiperki tym razem. Czyli transfer będziesz miała na dniach czy ci najpierw będą sprawdzali krew?
Ja dzisiaj znów zaczęłam krwawic tak samo jak ostatnio, niby wszystko dobrze mam się nie martwic, ale się tak nie da zawsze trochę stresu jest
kurcze z tych nerwów to biegunki dostałam:-( pewnie to głupie ale boje sie ze moj maluszek wyleci aniołeczek super ze w koncu u ciebie zaczyna sie cos dziac:-) magdalena trzymam kciuki zeby ładnie sie dzieliły:-) gienek nie martw sie ze masz 2 komorki na pewno to beda te szczesliwe