reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana! Dzis nic nie odstawiaj! Idz jeszcze jutro ne bete, jeden dzien w te czy wewte nic nie zmieni a bedziesz miec pewnosc. Jak bedzie mniejsza to ok, odstaw, ale jesli sie okaze ze cos sie ruszy to nie wolno nic odstawiac tylko kontrolowac betke. Cos jest na rzeczy, u mnie byla tylko biochemiczna, ale dopoki beta nie zaczela spadac to nic nie odstawialam!Dostałam odpowiedź od kliniki . Dupa mam odstawić leki . No cóż trzeba się pozbierać i walczyć dalej ....
gosia321
AniaCh tez latala na poczatku na wizyty w klinice z tego co kojarzeNie wiem, ogólnie nie mam problemow z lataniem raczej nie stresuje sie, ale musze sprawdzic czy ma to jakis wplyw na ciaze. Jeszcze nie postanowilam ale z jednej strony jak mam isc do polskiego ginekologa w uk ktory nie zna sie na ivf to wole wybrac sie do kliniki. Zobacze jeszcze, teraz musze sie ogarnac po powrocie.
M@gda
Moderatorka
świetny przyrost!!! gratki!!!hej, mam wyniki 2 betyładnie przyrasta z 21,7 w 9dpt na 68,4 w 11 dpt, nie są to jakieś oszałamiające wyniki, ale grunt, że rośnie
M@gda
Moderatorka
Jesteś w bardzo podobnej sytuacji do mojej, u mnie było 17 zdolnych do zapłodnienia (6 zapładniali, resztę mrozili), ale też musiałam czekać. Ale udało sięHello dziewuszkiwłaśnie dotarłam do domciu...
ufff dzień długi jak niewiem
Poprosili mnie na punkcje z której pamiętam tylko podanie do welflonu środka usypiającegoNawet niewiem jak znalazlam się spowrotem na wyrku
pobrali az 23 oocyty. Masakra
zamrozili 13 a 6 będą zapładniać. Niewiem czy dojdzie do transferu z powodu tak dużej ilości oocytów
ale to okaże się pewnie niebawem. Teraz leżę i relaksik. Dzięki za wsparcie, bardzo miło było poprzeglągać wasze komentarze.
gosia321
Kochana powodzenia moze zdarzy sie naturalsNa ta chwilę , po długiej drodze w pociągu, dochodzę do wniosku, że nie zakańczamy walkę. Mamy synka i będziemy się cieszyć tym szczęściem.
Uciekam z forum . Zyczę Wam wszystkim jak najszybszej drogi do upragnionego szczęścia.
A tak apropo to twoja wypowiedz nie do konca swiadczy ze zrezygnujesz z walki
M@gda
Moderatorka
A-ha! Przyznał nam sie ten kto do kalendarza się nei wpisał!!!witaj Konstancjo,
milo ,ze do nas zawitałasja tez leczę się w Novum. Jutro punkcja .życzę Ci wysokiej bety
![]()
No toLink do: Kalendarz
Raz, dwa, trzy, hyc, hyc, hyc
Kalendarzowa (czyli ja) jest straszna
gosia321
Wedlug widelek beta jest pozytywna niska ale jest pamietaj ze to 3 dniowki wiec nie zalamuj sie narazie mysl pozytywnie bierz leki i powtorz za 2 dniDziewczyny dziś mój 10 dpt 3 dniowych zarodków od wczoraj mam plamienia dziś poleciałam na bete i jest 6,98 mIU/ml ... więc chyba jedna wielka dupa.... jak myślicie ?
gosia321
Na wszelki wypadek ja tak bralam dodatkowo duphaston u mnie jest np niedomoga lutealnaTo dlaczego niektore biora oba?
reklama
kredka82
Zazdroszcze Ci bo ja to jestem strasznie objawowaNo tez się nad tym zastanawiam[emoji6] a dziś stwierdzam ze nic a nic nie czuje sie w ciąży [emoji20] tylko ta beta na papierze i jej ladny przyrost mnie upewnia o tym stanie i jutro zrobie sikanca tak dla poprawy nastroju[emoji4]
Podziel się: