Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Lola - mnie ta Gdynia pasuje. Lekarz wygląda sympatycznie. Mnie brakuje tego, żeby naprawdę ktoś się zainteresował tym co się dzieje i dlaczego, a nie kasował za wizytę i miał problem z głowy.
ja mam caly czas ochote na polski chleb ale razowy bo bialy polski i tak tutaj kupuje.Misia - nic eis nie boj szczęścia dla każdego wystarczy. Spacery wskazane. O łososiu w ziemniaczkach mi nie mów bo mi się zachce i co ja zrobię.
Wczoraj juz miałam pierwsza zachciankę, mianowicie zachciało mi się polskiego chlebka. Bylo to pewnego rodzaju wydarzeniem bo od kilku dni apetytu brak. Dobrze ze mam tu na tej wiosce piekarnie w której polak pracuje to robi polski chlebek. Bardzo dobry zresztą wiec sobie poszłam i kopiłam. Najgorzej bedzie jak mi sie ruskich pierogow babcinych zachce, bede tu musiala jakos babunie sciagnac a ona do samolotu nie wsiadzie, ja z rodzinnego miasta ciezko wyciagnac a co dopiero z kraju. A takich ruskich jak moja babcia nie robi nikt. Nawet moja mam chociaz tez bardzo dobre. Ja zrobiłam ale moje to sie moga schować, ehhh sie rozmarzyłam nad pierogami teraz.