Magdo, jestem z Tobą. Podziwiam Cię. Wszystko znosisz bardzo dzielnie.Służba zdrowia. ...eh.....trzymam kciuki za Twojego tatę. Oby szybko wrócił do pełni sił
[emoji127] 28.10.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magdo, jestem z Tobą. Podziwiam Cię. Wszystko znosisz bardzo dzielnie.Służba zdrowia. ...eh.....trzymam kciuki za Twojego tatę. Oby szybko wrócił do pełni sił
[emoji127] 28.10.2017
hej,
dziewczyny jestem 5dpt i zero objawów. Trochę tylko bolą mnie plecy na dole i tak jakby kość miednicy.
Obawiam się, ze nic z tego.![]()
A niby czemu?[emoji57][emoji5]hej,
dziewczyny jestem 5dpt i zero objawów. Trochę tylko bolą mnie plecy na dole i tak jakby kość miednicy.
Ja to chyba nawet w MC'donalds byłam [emoji23]Ja w tym samym dniu wieczor pizza spacer wieczorny mimo ze 17 jajec))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pamietaj brak objawów to tez dobrzehej,
U mnie bol plecow to akurat byl dobry znak [emoji4] trzymam kciuki[emoji110]hej,
Około tygodnia od momentu złożenia dokumentów w kk . Automatycznie za wszystko potem placilismy 50%. A dodatkowo nasza kasa wypłacała 500 euro jeśli oboje -czyli ja i m - byliśmy tam ubezpieczeni.![]()
hej,
To tak jak i jaPasujejak dobrze licze to transfer ( jak bedzie all ok ) bede miała w pierwszych dniach wrzesnia
![]()