Bunka i Misia GRATULACJE!!!! Ale super,że macie pozytywne testy i ładne Betki, życzę spokojnych 9 miesięcy
Magdalena ja mam też stracha, podali mi moje dwa jedyne zarodki, nie mam żadnych mrozaków, w 4 dpt beta mniejsza niż 1 jutro mam drugą weryfikację-6 dpt i cała się trzęsę,bo jak się nie uda, to będę musiała czekać pewnie znowu 3 miesiące. Z tych nerwów to od wczoraj brzuch boli mnie jak na okres,ale na szczęście nie plamię. Życzę kochana nam obu z całego serca,żeby się udało, 3mam za Ciebie mocno kciuki!! a jak ty się czujesz i który to dzień po transferze?
Miliaa nie łap tutaj dołów,bo jak coś na początku idzie słabo to potem dobrze się kończy, główka do góry!!Ja też zdołowana,ale nikomu nie daję poznać po sobie-wie tylko mąż i Wy a tak to gryzę w sobie. Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczyna, którą znam z kliniki i podchodziła drugi raz(ma problem z 5 chromosomem) i przeszła naprawdę wiele,bo z 10 zarodków tylko 1 był zdrowy znowu zaliczyła porażkę a pierwsza i druga weryfikacja pokazywała wzrost bety:-( Zdenerwowałam się podwojnie,bo obie odbierałyśmy wyniki...
Misia daj znać jak wyszła beta,ja też już już jutro będę wiedziała,czy się udało czy nie...