Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie sie przesunelo, narazie nie wiadomo o ile, powoli trace nadzieje,ze kiedykolwiek nam sie to wydarzy...bo albo bakteria, albo cos, albo jeszcze cos gorszego i troche mam juz doscy...co bedzie to bedzie, nie mam sily juz sie stresowac tymi terminami, wiec w ogole w kalendarz nie patrze.milia- na jakim jestes etapie ? dalej lecimy razem ?do maja
?
no no no...gratuluje kochana! ale z ciebie produkacjaHej Kobitki!!!
STała się rzecz niemożliwa - jak mówi embriolog i lekarz, przy tak niskim e2 pobrana mi 11 komóreczekz czego 10 dojrzałych!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
brawo, gratuluje! 
hej kochana, ja zlapalam lekkiego dolka...przestalam wierzyc, ze bedzie ok, ciagle cos mi sie przydarza i mam dosyc...tzn caly czas wierze, ze w koncu sie uda, ale jakos nie chce mi sie strasznie usilnie walczyc.Miliaa hello?! co u mojej psiapsiółeczki?![]()
kochanie, marcikuk napisala ci dokladnie to co ja ci chcialam napisac, ze ta dziewczyna tez z tymi plamieniami sie nabawila...:-) a okazuje sie, ze jest i bedzie wszystko ok, takze moze to po prostu maluszek wije sobie gniazdko, wiec daj mu chwilke czasu i nie panikuj mamuska!!A ja przedwczoraj wieczorem zobaczyłam brudny papier.... załamałam się,przepłakałam cały wieczór myslałam,że już po wszystkim,ale wszystko się skonczyło i jak narazie jest ok
Jutro jadę na powtórkę bety,żeby zobaczyć jak rośnie i umówic się na pierwszą wizytę do gin![]()
:*

. A powiedz mi jak teraz w ten wekend pracują?!?!Bo czytała, że od jutra do 6 zamknięte.....
oj boleć to Cię zaczną dopiero jutro te 4 litery, że na rower w ogóle nie siądziesz.....ale za kilka dni minie i będziesz miała sezon przed Tobą