dżoasia
Fanka BB :)
Ja minimalnie mialam. Ale masz poprzekluwane scianki pochwy wiec to normalne ze i troche krwi moze byc.Mam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja minimalnie mialam. Ale masz poprzekluwane scianki pochwy wiec to normalne ze i troche krwi moze byc.Mam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
Plamienia moga sie zdarzac. W koncu troche cie tam dziurawili, to notmalne. Mnie podpaske wlozyli miedzy nogi po zabiegu.Mam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
Tak miałam, ale na drugi dzień było już czysto.Mam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
Zylwia no we usmiechnij sie, bedzie gitara! Ja przy stymulacji wrecz fruwalam nad ziemia! Martwic sie bedziesz jak ci na pieluchy nie bedzie starczalo!Dowiem się wszystkiego o 14 na wizyciemartwię się bo czuje jakbym zaraz miała dostać
masakryczne to czekanie i to wszystko
![]()
Haha a mi takie smieszne majciochy - cos jak pieluchomajtkiPlamienia moga sie zdarzac. W koncu troche cie tam dziurawili, to notmalne. Mnie podpaske wlozyli miedzy nogi po zabiegu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczułam się w roleFunkcja kalendarzowej jest straszna :d
Ale Tamiza ma rację - wpisujcie się, bo kalendarz topnieje
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko.Wczułam się w role![]()
A tak w ogóle to mogłabyś jutro wrzucić kalendarz? Z samego rana jadę z M do Warki więc mogę się nie wyrobić z czasem![]()
Ja leczę się w Szczecinie, a Ty ?No ciekawa jestem jaki on ma plan na nasA gdzie się leczysz
Sama nie wiem co myśleć, po tylu porażkach boję się mieć nadzieję. Ale co zrobie jak nic nie zrobie. Może mi faktycznie ciążowe hormony biją bo raz myślę tak, raz srak... Obudziłam sie dzisiaj z bólem pleców i znowu myślenie czy to ten dobry znak, który wróży powodzenie czy może to jest wielka kumulacja przez @Może zadzwońcie do psychiatryka niech po mnie z kaftanem przyjadą...
![]()