adunnnia90
Fanka BB :)
To jest dobry przyrost!!!! Kochana jest kropek uwierznw niego wreszcie! [emoji4]Ale przyrost wyraznie zwalnia. Nawet jak miesci sie w normie to nie wrozy dobrze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest dobry przyrost!!!! Kochana jest kropek uwierznw niego wreszcie! [emoji4]Ale przyrost wyraznie zwalnia. Nawet jak miesci sie w normie to nie wrozy dobrze
Ty się niczym nie przejmuj tylko się cieszNo nie tylko sie czlowiek zdrzemnie a tu juz szydza z niegoz nudow sie rozne rzeczy robi
![]()
Jakbym kiedys wpadła w euforię a dzisiaj wyła z rozpaczy to mozna by to było nazwać sinudoidowym nastrojem. Po prostu coś nie pozwala mi się cieszyć i to coś to jest zasrane przeczucie, które przeważnie niestety mnie nie myli. Ostatnio wciskałyśmy @mery86 że przyrosty super i cuda się zdarzają - owszem zdarzają się ale kobieca intuicja to kobieca intuicja. Wiemy jak to się skończyło.Mowilam. Dzoasia i jej sinusoidowy nastrój :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo w 3 dobie bardzo źle rokował zrobił pierwszy podział. A po za tym mam lekka hiperke i już przed punkcja powiedzieli że transferu nie będzie.Kochana a dlaczego trzymali Ci zarodek do 5-tej doby a nie robili transferu w 3? Ja ostatnio pytalam gin i embriologa machając sobie nozkami przed transferem ktore zarodki maja wieksza szanse na.implantacje i oboje mi powiedzieli ze na.dwoje babka wrozyla przy czym gin sklanial się bardziej do transfera trzydniowego zarodka niz blastocysty