reklama

Kto po in vitro?

milaa - ja też brałam gonapeptyl i gdyby nie to, że musiałam pamiętać o zastrzyku, to bym nawet nie wiedziała, że cokolwiek sobie aplikuję. Dodatkowo jest mega cieniutka igła, jeszcze lepsza niż najcieńsza tradycyjna. Nic się nie martw!!!
zolwik -dzięki za opinię. Ja jakoś się do tej kliniki zraziłam, gdy usłyszałam, że na inseminację jest raczej za słaba armia, może by dobrze było IVF, ale tak w sumie to nie wiadomo co dalej robić. Mamy przyjechać za 3 miesiące, może się coś zmieni. Wić zmieniliśmy klinikę ;)

reklama
Isia25 gratuluje malego szkraba.Niech synek rosnie zdrowo i bedzie pociecha rodzicow :-)

elala, urodzajne te Twoje plony ;-) zycze,zeby sie zaplodnily i slicznie dzielily.
ciekawe jak tam katee82???

aniołeczek, juz za momencik zacznie sie krecic ;-) super!!!!

miliaa, fantastycznie,ze zaczynasz stymulacje.Coprawda nie mialam gonapeptyl tylko gonal ale mnie w aptece powiedziano,co jest zreszta napisane na opakowaniu ,ze lek mozna przetrzymywac w temp. nie wyzszej niz 23°C. Dopiero jak sie go otworzy nalezy trzymac w lodowce.

Hej, już po punkcji ;)
dalam radę, faktycznie było dobrze :-) Pobrali 8 komoreczek, wszystkie ładne, teraz tylko się modlę żeby się zaplodnily :happy: Czekamy do soboty na telefon. Mam tylko nadzieje ze hiperka mnie nie dowie :confused2:

Isia - gratuluje

elala - i co pewnie nie bylo tak strasznie

Last time - dokładnie upchane takie byly jedno na drugim to ci focha strzeliły i nie zostały z toba, teraz duzo miejsca maja to i szczęśliwsze będą

sylha - ja nie mogę jaki masz fajny brzusio, tez taki chce. Ale z tymi cycami z B do D mnie przeraziłaś, nie kupie stanika.

anioleczek - no nareszcie, doczekalas sie. Ciesze sie razem z Toba

katee - no i juz po wszystkim, teraz czekamy na dobre wiesci ze wszystkie 8 sie zaplodnilo

czekam na resztę dziewczynek z dobrymi wiadomościami. Bede wieczorem jade sobie jakies spodnie kupic.

Marcikuk- z B do D to dopiero początek:-D, na końcówce ciąży jeszcze dadzą się we znaki....
Wczoraj wysłałam to zdjęcie bratu i .....się mnie przeraził:eek::eek:, że tak "urosłam", hmmm to będę na koniec ten mega wielki kombajn:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry