Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja szykuję się do trzeciej z kolei i wiem,że nie ma co panikować. Pani założy Ci wenflon,potem dostaniesz znieczulenie i "odpłyniesz" niemal w jednej sekundzie. To nic nie boli :-)
z cycuszkami tak jest niby bola niby swedza sutki a potem cale bola tak ze jak biustonosz sciagniesz to bedziec czuc jakies klocie prezszywajace bol ciezkosc ja mam tak to dzisiaj.gienek - nie martwimy sie, cieszymy sie ciaza i wszystko przyjmujemy spokojnie. Powiem ci szczeze ze po pierszym miesiacu szoku i niedowierzania ze sie udalo, uspokoilam sie troszke. Nadal sie martwie zeby wszystko bylo dobrze ale juz ze spopkojem wymaiwiam slowa JESTEM W CIAZY. mam nadzieje ze w II trymestrze bedzie latwiej.
last time - nie martw sie ze masz mniej komóreczek niz poprzednio. Moze to akurat dobry znak. wcześniej miałas duzo ale nie chciały zostać z tobą, a teraz jest ich malo i beda chcialy zostac. Nie stresuj sie, będzie dobrze zobaczysz.
elala - no to daj nam koniecznie znac jak wrocisz. Trzymam kciuki
agavva - piekna betka. No to cichaczem cie juz wpisuje na liste ...hmmm... kombajnów
agapl - odpoczywaj, odpoczywaj i sie nie martw niczym. Mnie przez pierwszy tydzień brzuch jak na @ bolał. Nie przejmuj sie żadnymi dolegliwościami lub ich brakiem, zrobisz betkę będziesz miala 100% gwarancji. To oczekiwanie najgorsze. Trzymam kciukaski caly czas zaciśnięte. A mokrymi majtkami sie nie przejmuj wcale. ja jak progesteron dowcipnie :-) brałam to nosiłam wkładki a odkąd go biorę do-dupnie to za przeproszeniem pierdzę na mokroNo i faktycznie przez te czopki chyba krwawiłam bo odkąd dziurkę zmieniłam to nie plamie wcale.
Katee - no to za ciebie również zaciskam juz piąstki. Daj znać jak wrocisz i nie stresuje się wcale. Punkcji nawet nie poczujesz bo bedziesz pd narkoza. Pobranie to akurat według mnie najłatwiejszy moment. Tez sie balam ale niepotrzebnie. Powodzenia.
a ja dzisiaj na nocce mialam jakies klucia w brzusiu po obu stronach i sie zastanawiam po co i dlaczego, mam ndzieje ze to objaw rozciagajacej sie macicy. Juz mi nie jest tak strasznie niedobrze, ale strasznie piersi bola, zwłaszcza sutki. Ni to bolą ni to swędzą.Poza tym mam sie nie stresowac a hormony swoje robia. Po pierwsze to mam humorki. Od kilku dni akurat nie jest tak zle i emek juz nie obrywa za to ze deszcz pada, ale dzisiaj strasznie sie zestreswoalam w pracy. A mam byc szczesliwa to dzieci tez beda. ale jak????
ehh sie rozpisalam.
Marcikuk- moja najaktualniejsza fotka z urlopiku z zeszłego tygodnia:-), po którym już mam 3kg na plusie. Jak się udało to pierwsze co musiałam zainwestować w nowe gacie, bo mi się dooopsko rozeszło- niby łatwiej w tedy rodzić, ale co z tego jak ciąże bliźniacze się raczej teraz cesarką kończą, cycuchy też z rozmiaru B prawie na D
...a teraz to już w ogóle chodzę tylko w ciążowych ciuchach, chyba,że w domu to jakieś luźne dresiaki...

Życzę samych blastocyst
Daj znać jak już dojdziesz do siebie. Z niecierpliwością czekam na wieści.