• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
miliaa - spokojnie zanim się obejrzysz a już i ty będziesz szla na transfer. Pamiętam jak joweg mowila ze na koniec maja planuje i proszę to już jutro.

Lotinda - przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze 3 podejście będzie dla ciebie szczęśliwe.

miliaa , Magdusia - dzięki dziewczyny , że myślicie podobnie jak ja bo już myślałam , że ze mnie przez te lata starań jakaś dewotka się zrobiła:zawstydzona/y:.
Tak ogólnie to nie mam jakichś zahamowań , ale jednak dzień matki to szczególny dzień i po prostu nie chciałabym się tam zalać łzami z żalu.

Dziewczyny , które dziś transferujecie trzymam oba kciuki ;-).
Odezwijcie się jak już będziecie w domu.

Aniołeczek - 6 komórek to wcale nie jest zły wynik , może się okazać że
wszystkie będą ok i będziesz miała super zarodeczki czego Ci życzę z całego serca. Dla mnie każda liczba powyżej 2 jest super , bo sama "znosiłam" tylko 1 lub 2 komórki więc głowa do góry.

Lotinda - Witam , bardzo mi przykro , że musisz borykać się z kolejną porażką. Ale minie trochę czasu i znowu będziesz działać.
Widzę , że jesteś z Rudy Śl. , powiedz gdzie się leczysz bo podejrzewam że w Provicie

dziewczynki transferujące się - powodzenia!!!!!!!!
milia - super!! :-)
Lotinda - przykro mi - mam nadzieję, że teraz Wam sie uda!!!!!!
marcikuk - jak sie czujesz?? przeziębienie odpuściło?? ja przez weekend też zmagałam się z jakimś dziadostwem - pomógł mi syrop *spam* :-)
aniołeczek - 6 to super wynik :-) Bedzie dobrze!!
dziewczyny - jak mnie cycki naparzają - koniec świata!!!!!! nawet podrapać się nie mogę :-p

A dziś powoli rozpoczynamy 6 tydzień :happy2:
:happy::laugh2::laugh2:

agavva - dziękuję już lepiej, nawet gadam. Byłam u lekarza sprawdzić czy infekcja nie idzie gdzie na oskrzela. Wszytko ok. Mam sie nie martwic. Gardło jeszcze trochę czerwone. Ide spac bo padam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry