reklama

Kto po in vitro?

Dziewuszki - powiedzcie proszę jak to jest z tą @ ? czy to progesteron opóźnia jej przyjście przy założeniu że implantacja sie nie powiodła? nawet plamień nie mam :( a 3 dni spóźnienia jest .. czy jak którejś z was się wcześniej nie powiodło kiedy dostałyście @ ...?
ja po niedudanym dostalam zaraz tego samego dnia po wyniku negatywnym.

reklama
ja bylam dzisiaj na wizycie u poloznej i wszystko ok maly rosnie dokucza jak niewiem. dzisiaj nawewt mnie zwazyla oczy mi z orbit wyskoczyly 9 kg doprzodu koszmar a gdzie jeszcze ja przy pierwszejciazy 12 kg przytylam i czulam sie jak slonica a teraz to az sie boje pomyslec ile jeszcze mnie przybedzie.

Nie daje rady juz dziewczynki. 7 nocek to juz nie dla mnie. Donrze ze z emkiem to moge sie drzemnac,ale to i tak nie to samo co przespana nocka we wlasnym lozeczku. Plan jest taki jeszcze dwie nocki i pozniej spie przez 3dni

Dziewuszki, Powtorzylam test wyszly 2 kreski, ta druga wyrazniejsza niz wczoraj. Beta zrobiona czekam na wynik. Trzymajcie kciuki. Juz nie krwawie ale mam brazowe skrzepy (nie za wiele).

Witam dziewczynki,
jak zwykle przy kawce w pracy siedzę i czytam co u Was , a rozpisałyście się jak nie wiem co , ale w sumie dużo się dzieje:-).

last time , joweg , elala - Bardzo mocno zaciskam kciuki za wasze dzidziusie i czekam z niecierpliwością na Wasze pozytywne bety

masia - Jak szukałam kliniki 1 raz , to trochę czytałam o Twojej klinice ale wybrałam Provite bo mój gin mi polecił. Więc poszłam no i niestety jak widać klapa. Ogólnie nie mogę złego słowa powiedzieć o Provicie tylko myślę , że nie trafiłam do tego lekarza co trzeba.
Zobaczymy czy ta zmiana w końcu szczęście mi przyniesie , bo jeżdżenie do Bielska w ogóle mi się nie uśmiecha , ale co zrobić.

Catleya - bardzo dobrze , że masz wizytę na dziś. Lekarz Cię zobaczy i na 100 % wszystko będzie dobrze a i Ty będziesz spokojniejsza.
Daj oczywiście znać po wizycie co i jak?

miliaa - ja przetestowałam wszystkie leki , o które pytałaś i niestety z podobnym wynikiem , ale ja to jestem beznadziejny przypadek chyba więc się nie sugeruj. Lekarz dobierze Ci odpowiedni lek.

gieniek - Niestety oprócz borykania się z niepłodnością musimy jeszcze znosić czasem głupie teksty innych. Tak to już jest i będzie , bo osoby które nie przechodzą tego co my nie wiedzą kompletnie o czym mówią. Trzeba po prostu chyba się odizolować tak jak Ty to zrobiłaś , tylko gorzej jest jeżeli jest to rodzina.
A jeszcze chciałam Ci powiedzieć żebyś dziecka jakimiś filmikami nie stresowała, wszystko jest dobrze i tyle. Daj znać po wizycie , może jakąś fotkę nam pokarzesz.;-)

Aniołeczek - cieszę się , że masz jeden stres już za sobą i gratuluję 5.
Jeżeli chodzi o zarodki , to przykro mi że już tylko 4 zostały ale zawsze to lepiej niż nic. Nie martw się , trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze. Jeżeli masz mieć transfer w czwartek tzn 3 dniowe zarodki to radziłabym Ci posłuchać lekarzy żeby 2 podali. To raz , że zwiększa szanse , a dwa to nie wiadomo czy przeżyją mrożenie i rozmrożenie. Ale oczywiście sama zadecydujesz.

agapl - No kobieto mam nadzieję , że byłaś na becie dziś. Czekam z niecierpliwością na jej wynik.:-)

Aduś- Witam na forum , też uważam , że 3 weryfikacja jest najważniejsza i raczej wydaje mi się , że przy 2 weryfikacji błędny wynik Ci wpisali . Mam nadzieję , że się wszystko dobrze zakończy.
Jeżeli chodzi o @ to powinnaś dostać po odstawieniu leków jakieś 3-4 dni , ale czasem zdarza się że już wcześniej przychodzi , zależy od organizmu.

Jo. M. - no w sumie u mnie też klapa. Wydaje mi się jednak, że nie ma kliniki idealnej i każda ma jakieś lepsze i gorsze strony. Provitę mi również polecił mój gin, zaś Novomedicę znajoma po udanej inseminacji. A dlaczego piszesz o Bielsku? Jest tam klinika z referencjami? Choć mam nadzieję, za II podejściem się uda i nie będę myśleć o zmianie ;) Do Bielska jeżdżę do endokrynologa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry