Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jestem całkowicie załamana jutro zgodnie z procedurami invicty mam 1 wryfikację, drugą 1.06. a 3 05.06. Jak na razie absolutnie nie czuje! zupełnie nic.

kochana chcialam zadac testosteron, bo wszysztkie hormony mam zbadane a tego jakos nigdy nikt nie ruszal...wiec nie wiem czy sobie we wlasnym zakresie nie zrobic...chociaz nie wiem czy jest sens...kurde chce zeby wszystko z hormonami bylo OK...Miliaa mi nikt nie zlecał testosteronu podczas starań o dziecko, raz endokrynolog mi zleciła,ale byłam na wizycie niezwiązanej z ciążą! A czemu pytasz akurat o ten hormon? Coś cię niepokoi? Wydaje mi się, choć nie jestem espertem,że on nie ma większego wpływy przy in vitro! Moja mama miała zawsze wysoki testosteron a bez problemu zaszła w obie ciążę. Ja mam trochę podwyższony androstendion,ale nikt nie zwracał na to uwagi, mówili,że jakbym chciała go obniżać to wykluczało by starania o dziecko,więc dałam sobie z tym spokój. A tak poza tym-JUŻ NIEDŁUGO CZWARTEK!!!

ja ide jutro juz na hcg to zrobie jeszcze estradiol i progesteron, kluje mnie jajnik :/